Άνεργος έχει 15 παιδιά από 10 συντρόφους… και συνεχίζει!

άνεργος-έχει-15-παιδιά-από-10-συντρόφους-232352

ImageHandler (2)Ο 29χρονος Κηθ ΜακΝτόναλντ διεκδικεί τα σκήπτρα του πιο ανεύθυνου πατέρα, τουλάχιστον στη Βρετανία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες 10 διαφορετικές γυναίκες έχουν γεννήσει τα παιδιά του που αριθμούν τα 15!

Ο ΜακΝτόναλντ, όντας άνεργος, δεν μπορεί να φροντίσει για τα παιδιά του, όχι ότι έχει προσπαθήσει κιόλας, και αυτό επιβαρύνει τους Άγγλους φορολογούμενους με περίπου 2 εκατομμύρια λίρες, τα οποία μοιράζονται ως επιδόματα στις 10 γυναίκες!

Ερωτηθείς επ’ αυτού, ο ΜακΝτόναλντ, δήλωσε πως δεν μιλάει με καμία από τις πρώην συντρόφους του. Μόνο με μια κοπέλα μιλάει. Με την οποία έκανε σεξ, τελευταία φορά πριν εννιά μήνες… Ναι, καλά μαντέψατε, η συγκεκριμένη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το 16ο παιδί του 29χρονου!

Ο αμετανόητος, πάντως, δηλώνει πως ακόμα επιθυμεί να γνωρίζει γυναίκες, αλλά το ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί, του έχει δώσει τέτοια δημοσιότητα που του είναι αδύνατον να ζευγαρώσει στο Σάντερλαντ. Γι’ αυτό και αναγκάζεται να ξενιτεύεται μέχρι το κοντινό Μπέρμινγχαμ ώστε να γνωρίσει γυναίκες.

Το ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται «40 παιδιά από 20 γυναίκες» αφορά διάφορους άνδρες με αρκετούς απογόνους και στέκεται στην κοινωνική πλευρά του θέματος, προσπαθώντας να αναλύσει αν και πως τα καταφέρνει ο εκάστοτε πατέρας.

Ο ΜακΝτόναλντ έγινε πρώτη φορά πατέρας στα 15 όταν και εγκατέλειψε το σχολείο. Από τότε, έχει εργαστεί ελάχιστα, καθώς όπως λέει, το βρίσκει βαρετό, ενώ η κύρια συνήθειά του είναι να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Τις συντρόφους του τις γνωρίζει στα μέσα μεταφοράς πράγμα για το οποίο καυχιέται πόσο εύκολο είναι, ενώ αρνείται πεισματικά να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook