Άνδρες με σουτιέν και ζαρτιέρες: Εσώρουχα που μοιάζουν γυναικεία αλλά είναι για… καθαρόαιμα αρσενικά! | Photos

άνδρες-με-σουτιέν-και-ζαρτιέρες-εσώρο-247749

lingerie_men708Πόσα γράφτηκαν και ακούστηκαν στο παρελθόν γύρω από το αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πράγματι δοκιμάζει τελικά τα εσώρουχα της Βικτόρια. Και πολλά από αυτά αφορούσαν το πόσο… άνετα αισθανόταν παίζοντας ποδόσφαιρο φορώντας τα.

Αν όντως του αρέσει να κυκλοφορεί έτσι πάντως, τώρα μπορεί να το κάνει χωρίς… τύψεις, αφού μία εταιρεία θεώρησε ευφυές να κυκλοφορήσει εσώρουχα που μοιάζουν εντελώς γυναικεία, αλλά είναι κατασκευασμένα για άνδρες.

lingerie_men1

Από δαντελωτά μποξεράκια μέχρι στρινγκ, ζαρτιέρες, ακόμη και σουτιέν έχει η συλλογή. Με μία ματιά, ο καθένας συμπεραίνει ότι έχουν φτιαχτεί για γυναίκες. Ομως απευθύνονται αποκλειστικά σε άνδρες, καθώς είναι σχεδιασμένα ώστε να ταιριάζουν στο σώμα τους.

lingerie_men2

Ο Μπρεντ και η Λάρα Κράους, το ζευγάρι από την Αυστραλία που είχε τη συγκεκριμένη ιδέα, εξηγούν ότι αποφάσισαν να δώσουν περισσότερες εναλλακτικές στους άνδρες, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα δικά τους εσώρουχα. Και σύμφωνα με τους ίδιους, ολοένα και περισσότερα αρσενικά ανακαλύπτουν την άνεση των ανάλαφρων, σέξι εσωρούχων που φορούν οι γυναίκες.

lingerie_men4

Οι πελάτες τους είναι άνδρες παντρεμένοι, άνω των 40, με άψογο γούστο, σύμφωνα με τους ίδιους. Πολλοί θεωρούν ότι μόνο ομοφυλόφιλοι θα αγόραζαν τα προϊόντα τους. Η εταιρεία όμως ισχυρίζεται ότι έκανε έρευνα και διαπίστωσε ότι το 90% των πελατών τους έχει σχέση με άτομο του άλλου φύλου.

lingerie_men5

Όσο για το σουτιέν; «Δεν ξέρω γιατί, αλλά στους άνδρες αρέσει η αίσθηση του να νιώθουν κάτι σφιχτό γύρω από το στέρνο τους», απαντά ο Μπρεντ Κράους.

lingerie_men6

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook