Άνδρας χτυπάει μετανάστη και μία γυναίκα «τον παίρνει στο κατόπι» | Video

άνδρας-χτυπάει-μετανάστη-και-μία-γυνα-444382

Τα ρατσιστικά κρούσματα που εκδηλώνονται στη Βρετανία τον τελευταίο καιρό, με την απόφαση για Brexit να επιδεινώνει την κατάσταση, ολοένα και αυξάνονται, με το πιο πρόσφατο περιστατικό που έρχεται στο φως, να αφορά την επίθεση ενός άνδρα σε μετανάστη, μέσα στο μετρό του Λονδίνου.

Εκείνο όμως που είναι πιο αξιοσημείωτο, είναι ότι η γυναίκα που καθόταν δίπλα στον άτυχο μετανάστη, δεν άφησε αναπάντητη την ενέργεια και «πήρε στο κατόπι» τον δράστη, αδιαφορώντας για τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία άφησε μέσα στο βαγόνι.

Συγκεκριμένα, απ’ ό,τι φαίνεται στο βίντεο το οποίο κατέγραψε επιβάτης στο Upton Park του Λονδίνου, την περασμένη Δευτέρα, ο δράστης χτυπά απρόκλητα τον μετανάστη και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή, χωρίς να υπολογίσει τη γυναίκα που κάθεται δίπλα στο θύμα, η οποία δεν δίστασε να τον πάρει στο κυνήγι κατά μήκος της αποβάθρας.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, οι Αρχές με σχετική ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι ερευνούν το περιστατικό, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως συνελήφθη ένας άνδρας ηλικίας 33 ετών, με την κατηγορία της επίθεσης και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Το ρατσιστικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μετά το δημοψήφισμα για την παραμονή ή την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε.

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook