Άμορφη μάζα τα ΙΧ μετά το τροχαίο που ξεκλήρισε δύο οικογένειες | Photos

άμορφη-μάζα-τα-ιχ-μετά-το-τροχαίο-που-ξε-83686

arta1Πέντε άνθρωποι μεταξύ των οποίων ένα παιδί έχασαν τελικά τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι στο 140,5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άρτας – Αντιρρίου, ενώ τρία ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε όταν το ΙΧ που οδηγούσε ένας 40χρονος και στο οποίο επέβαιναν ο 84χρονος πατέρας του και η 69χρονη μητέρα του συγκρούστηκαν μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 43χρονη και επέβαιναν η 31χρονη αδερφή της και τέσσερα παιδιά, η 15χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος της οδηγού, ο 3χρονος γιος της συνοδηγού και μία 16χρονη με διαφορετικό επώνυμο. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο 13χρονος γιος της και η αδερφή της καθώς και οι δύο ηλικιωμένοι επιβάτες του άλλου οχήματος. Σοβαρά τραυματίστηκε ο 40χρονος γιος τους και τα τρία παιδιά ηλικίας 16, 15 και 3 ετών.

arta2Αν και μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους οδηγούς προσπάθησε να κάνει προσπέραση η οποία κατέληξε σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Άρτας.

arta3Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων τραυματιών που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο είναι εξαιρετικά σοβαρή, και οι τέσσερις βρίσκονται στο χειρουργείο, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες να τους κρατήσουν στη ζωή.

arta4

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Φωτογραφίες από http://epirusgate.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook