Άμεση καταβολή των αναδρομικών στους ενστόλους προανήγγειλε ο Καμμένος

άμεση-καταβολή-των-αναδρομικών-στους-209601

kammenos_maximou

Την άμεση καταβολή των αναδρομικών για τους εν ενεργεία άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος

Μιλώντας στη Real News ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει πως η πρώτη του εντολή από την ημέρα που ανέλαβε ήταν η άμεση πληρωμή του επιδόματος παραμεθορίου για τον Στρατό Ξηράς, το οποίο στοιχίζει περίπου δυο εκατομμύρια τον μήνα.

«Για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα 60 εκατομμύρια για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, που αφορούν στην εκτέλεση της απόφασης των αναδρομικών του Συμβουλίου της Επικρατείας, είναι το 50% από όσα έδωσε ο κ. Σαμαράς με μία τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής», λέει χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε για τις σχέσεις με την Ρωσία τονίζοντας ότι δεν αποτελούν αιτία σύγκρουσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τονίζει πως για τους ΑΝΕΛ, η οριοθέτηση της ΑΟΖ αποτελεί προτεραιότητα και «θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει αυτό το συντομότερο».

Υπογραμμίζει ότι οι ΑΝΕΛ είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων όταν αυτές είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και των ίδιων των εταιρειών, σημειώνει πως η Κίνα δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τον ΟΛΠ, αλλά «θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετήσει τη σύμβαση που υπέγραψε το 2008 και ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η παραχώρηση του λιμένα με χαριστικές για την Κίνα διατάξεις».

Τέλος, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι σύρει τη ΝΔ «στη νέα πολιτική του ερημιά» και τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook