Άλλος για τη βάρκα μας… Και η Όλγα για την ηγεσία της ΝΔ

άλλος-για-τη-βάρκα-μας-και-η-όλγα-για-τ-101924

Olga-KefalogianniΗ βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός δηλώνει ότι είναι στις φιλοδοξίες της να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News», απαντά στο ερώτημα εάν ενδιαφέρεται για την αρχηγία του κόμματος: «Ενδιαφέρομαι να εργαστώ για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροδεξιάς. Αυτή η φιλοδοξία μου υπηρετείται με πολλούς τρόπους και όχι μόνο μέσω μιας υποψηφιότητας για την αρχηγία».

  • «Με ενοχλεί ο μισαλλόδοξος λόγος»

Η Ολγα Κεφαλογιάννη δηλώνει προβληματισμένη από το γεγονός ότι «δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε και να επικοινωνήσουμε το έργο μας». Για το μοντέλο αντιπολίτευσης που πρέπει να ακολουθήσει η ΝΔ, η βουλευτής παρατηρεί: «Η Κεντροδεξιά οφείλει να παράγει ήθος. Με ενοχλεί πολύ ο μισαλλόδοξος λόγος. Αυτός που διχάζει και δημιουργεί φανατισμό στην κοινωνία».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δηλώνει ενοχλημένη για τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε περί ανεύθυνης κυβέρνησης που εξέλεξε ο ελληνικός λαός: «Με ενόχλησαν αυτές οι δηλώσεις. Νομίζω ότι ξεπερνούν τα όρια. Μπορείς να ασκείς κριτική σε μια κυβέρνηση, δεν μπορείς όμως να επιπλήττεις έναν ολόκληρο λαό για τις επιλογές του».

Η βουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι «αυτές τις μέρες δεν διακυβεύεται το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά το μέλλον της Ελλάδας.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook