«Άλλος για την βάρκα μας…» | Και ο Γιάννης Μανιάτης για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

άλλος-για-την-βάρκα-μας-και-ο-γιάνν-256847

Αυξάνονται οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Μετά τη Φώφη Γεννηματά, τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Ραγκούση και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα.

Όπως ανακοίνωσε, την επόμενη Πέμπτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τις θέσεις του για το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένονται επίσης οι επίσημες ανακοινώσεις για την πρόθεση του Σταύρου Θεοδωράκη να διεκδικήσει την ηγεσία του φορέα της κεντροαριστεράς, ενώ ακόμα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπουν στην κούρσα ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει σχεδόν καταλήξει στην απόφαση να μπει στη μάχη ύστερα από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε για την ανοιχτή διαδικασία εκλογής που θα ακολουθηθεί υπό την εποπτεία του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.

Όπως ωστόσο ξεκαθαρίζουν συνεργάτες του, ο αρχηγός του Ποταμιού δεν διεκδικεί την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία υπό ίδρυση νέου φορέα που θα υπερβαίνει τους υφιστάμενους σχηματισμούς.

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook