Άλλος ένας αγώνας ντροπής! Έκαψαν την Τούμπα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

άλλος-ένας-αγώνας-ντροπής-έκαψαν-την-τ-339653

Η Τούμπα… ήταν στον αέρα πριν από την έναρξη του ματς. Είχαν σημειωθεί μικρής έκτασης επεισόδια. Με την έναρξη της αναμέτρησης το γήπεδο σειόταν από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Συνθήκες που δεν επέτρεπαν σε κάποιον να βαρεθεί και τις ενίσχυσαν σημαντικά και οι δύο ομάδες με την παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο… Τα χειρότερα έγιναν στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου όταν και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Δικέφαλο για το Κύπελλο διεκόπη οριστικά και άρχισε ο πόλεμος οπαδών και ΜΑΤ στην Τούμπα.ΦΩΤΟ ΑΠΕ

  • Το χρονικό της ντροπής

Απέμενε ένα λεπτό για να δείξει το ρολόι του γηπέδου 90′ και το σκορ ήταν 1-2 (9′ Μακ-27’Καμπιάσο, 57′ Φουστέρ) υπέρ του Ολυμπιακού… Τότε, ο Μακ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Ανδρέα Παππά, καθώς διαμαρτυρήθηκε για την ανατροπή που του έκανε ο Καπίνο με το αριστερό του πόδι. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε με έντονο τρόπο πέναλτι και μερίδα των οπαδών του έκανε ντου στο γήπεδο με συνέπεια να διακοπεί το παιχνίδι.

ΦΩΤΟ ΑΠΕΟ διαιτητής, ο οποίος ήταν αυτός που δεν επέτρεψε την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τα σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο, έπειτα από σύσκεψη αποφάσισε να παιχτούν τα ελάχιστα λεπτά που απέμεναν.

Οι ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν οι διαιτητές. Μόλις τους είδαν οι οπαδοί ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τότε άρχισαν ακόμη πιο σοβαρά επεισόδια.

Εγιναν μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις και τους οπαδούς που προκάλεσαν σοβαρές φθορές στο γήπεδο, ενώ έβαλαν και φωτιά στη Θύρα 4!

ΦΩΤΟ ΑΠΕΗ πρώτη διακοπή έγινε στις 9.26 μ.μ. και στην ουσία διατηρήθηκε, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έγιναν ανεξέλεγκτοι όταν αποφασίστηκε να συνεχιστεί το ματς. Εγιναν αρκετές προσαγωγές και οι προσαχθέντες κρατήθηκαν μπροστά από τα αποδυτήρια. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν έξω από το γήπεδο και υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

newsit.gr | Photos: ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook