Άλλον Αλέξη περίμεναν… άλλος πήγε στο χωριό του Τσίπρα | Photos

άλλον-αλέξη-περίμεναν-άλλος-πήγε-στο-236827

ImageHandler (1)Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να μην επισκέφτηκε τελικά το χωριό του για την Ανάσταση, όμως στο πατρικό του σπίτι υπήρχε κόσμος το βράδυ της Ανάστασης, καθώς στο χωριό βρέθηκε για Ανάσταση και Πάσχα ο ξαδελφος του πρωθυπουργού, Αλέξης (Αλέξανδρος) Τσίπρας.

pez33Η παρουσία του διακριτική, καθώς δεν εμφανίστηκε το βράδυ στην Ανάσταση και προτίμησε να παραμείνει σπίτι.

«Είναι σεμνός, διακριτικός και έρχεται συχνά, αλλά είναι εντελώς αθόρυβος, συνήθως με παρέα και του αρέσει πολύ να κάνει πεζοπορία και εξορμήσεις» λέει στο protothema.gr κάτοικος του χωριού που τον γνωριζει καλά και διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί του.

pez24Σε κλίμα κατάνυξης, οι κάτοικοι του μικρού, αλλά γραφικού χωριού του Αλέξη Τσιπρα συγκεντρωθηκαν από νωρίς στον προαυλιο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου για τη λειτουργία της Ανάστασης.

Χάλασε η μικροφωνική εγκατάσταση λίγο πριν το… Χριστός Ανέστη

Όμως, ένα ατύχημα στη μικροφωνική… ανάγκασε τον πατέρα Αθανάσιο να σταματήσει λίγα λεπτά τη λειτουργία, για να πιάσει κατσαβίδι και να φτιάξει τη ζημιά. pez21Δεν τα καταφερε και τελικά το «Χριστοός Ανέστη» το είπε χωρις μικρόφωνο, ενώ τον συνόδευε το πλήθος, που ηταν συγκεντρωμενο για την Ανάσταση του Κυρίου.

pez34Τις εντυπώσεις πάντως «έκλεψαν» τέσσερα πανέμορφα κορίτσια του χωριού του Αλέξη Τσίπρα.

pez32Η 19χρονη Σοφία είναι κομμώτρια, η 16χρονη Εύη μαθήτρια Λυκείου, η 22χρονη Όλγα φοιτήτρια Φιλοσοφικής και η 23χρονη Αγγελική φοιτήτρια Φιλοσοφικής, επίσης. Δηλώνουν θαυμάστριες του συγχωριανού τους πρωθυπουργοού και σημειώνουν: «Περιμέναμε τον Αλέξη Τσίπρα στο χωριό, αλλά δεν μας ήρθε τελικά. Του στέλνουμε την αγάπη μας».

pez27protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook