«Άλλοι ήταν στο ταχύπλοο της Αίγινας»

άλλοι-ήταν-στο-ταχύπλοο-της-αίγινας-420751

Οι οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στην Αίγινα υποστηρίζουν ότι οι πραγματικοί επιβάτες κρύβονται

Ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων του δυστυχήματος στην Αίγινα Αλέξης Κούγιας δίνει νέες διαστάσεις στο θρίλερ. Όπως αποκαλύπτει η RealNews με αίτησή του προς την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Πειραιώς αμφισβητεί ευθέως ότι στο ταχύπλοο επέβαιναν τα ηλικιωμένα άτομα που έχει κατονομάσει ο φερόμενος ως χειριστής του σκάφους Θρασύβουλος Λυκουρέζος και ζητά να διαλευκανθεί η υπόθεση.AIGINA

Ο κ. Κούγιας στο τετρασέλιδο έγγραφό του χαρακτηρίζει «σενάρια» αυτά που κατασκεύασε ο κατηγορούμενος και το περιβάλλον του. Ο ποινικολόγος κατηγορεί τη Λιμενική Αρχή Αίγινας ότι υιοθέτησε χωρίς έρευνα την εκδοχή του Λυκουρέζου, η οποία δεν επαληθεύεται. Επικαλείται τις μαρτυρίες των επιβατών της λάντζας που περιγράφουν τις φιγούρες νεαρών ατόμων στο ταχύπλοο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση.

«Εκείνο για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι στο σκάφος αυτό βρίσκονταν άνθρωπος ή άνθρωποι των οποίων, για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα και οι οποίοι διέφυγαν είτε με φουσκωτό προς την Αίγινα είτε με το σκάφος Ντουέντε ΙΙ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook