«Άκουγα την κόρη μου να ικετεύει για τη ζωή της» | H νύχτα που ο σύζυγος βίασε και σκότωσε την κόρη της

άκουγα-την-κόρη-μου-να-ικετεύει-για-τη-347940

Η Kate Salinger βρισκόταν στο σπίτι της στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας όταν ο άνδρας της- ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι- και η κόρη της Sam πήγαν μαζί σινεμά εκείνη τη βραδιά του 2003.

Η Sam ήταν τότε 14 χρόνων. Ο πατριός της την οδήγησε σε έρημη περιοχή και τη βίασε επανειλημμένα πριν τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητο και το οδηγήσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα βράχο.

Δεκατρία χρόνια μετά η 45χρονη Salinger περιγράφει τη μοιραία νύχτα στο blog της What Kate Did Next. «Τη νύχτα που η όμορφη κόρη μου δολοφονήθηκε τηλεφώνησα στον δολοφόνο δεκάδες φορές. Το κινητό του ήταν κλειστό», αναφέρει, «δεν έβγαζε νόημα, ποτέ δεν το είχε κλειστό. Αλλά επειδή ήταν σινεμά, ίσως η ταινία δεν είχε ακόμα τελειώσει. Δεν έβγαζα άκρη. Περίπου στις 11:20 τη νύχτα που η κόρη μου δολοφονήθηκε, αφού είχα καλέσει την αστυνομία για να αναφέρω πως εκείνη και ο δολοφόνος είχαν εξαφανιστεί, του τηλεφώνησα ξανά. Και η κόρη μου απάντησε».

«Τη ρώτησα πού ήταν και απάντησε πως δεν μπορούσε να μου πει. Τη ρωτούσα πράγματα και μου απαντούσε με «ναι» και «όχι», την άκουσα να λέει στον δολοφόνο ‘δεν καταλαβαίνει’. Της έπεσε το τηλέφωνο, εγώ την άκουγα, εκείνη όχι. Καθώς οδηγούσαν περνούσαν από σημεία που δεν έπιανε καλά, έκλεισα και ξανατηλεφώνησα. Η κόρη μου απάντησε! Συνέχισα να της κάνω ερωτήσεις από τις οποίες να βγάλω κάποια άκρη. Τη ρώτησα αν έρχεται σπίτι και μου απάντησε ‘όχι’. Δεν της είπα ‘σ’ αγαπώ’ γιατί δεν μπορούσα να την αποχαιρετήσω. Και μετά πάλι χάθηκε το σήμα, δεν με άκουγε».

Όταν τελικά η 14χρονη απάντησε, η Salinger άκουγε το κορίτσι να λέει σιγά και επαναλαμβανόμενα «σε παρακαλώ μπαμπά».

«Άκουγα τη φωνή της υπέροχης κόρης μου να λέει- όχι να φωνάζει- να λέει ‘σε παρακαλώ μπαμπά, σε παρακαλώ μπαμπά, σε παρακαλώ μπαμπά’. Ξανά και ξανά. Ακόμα τον φώναζε ‘μπαμπά’», γράφει η Salinger.

«Μετά το έκλεισα ώστε να ξανατηλεφωνήσω στην αστυνομία και να τους πω πως η Sam απαντούσε στο τηλέφωνο. Όταν προσπάθησα να την ξαναπάρω, δεν απαντούσε», περιγράφει.

«Συνειδητοποίησα πως ήταν μάλλον λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού έκλεισα το τηλέφωνο που το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η κόρη μου συνετρίβη στο βράχο. Όταν την άκουγα να λέει ‘σε παρακαλώ μπαμπά’ ικέτευε για τη ζωή της καθώς πήγαιναν προς το βράχο. Δεν πρόλαβα να ακούσω τον ήχο της συντριβής και χαίρομαι γι’ αυτό.

Γιατί για μισή ώρα μετά, μέχρι που το περιπολικό της αστυνομίας πάρκαρε σιγανά έξω μπροστά από το σπίτι μου, μέσα στην ησυχία της νύχτας, ακόμα ήλπιζα πως η κόρη μου ήταν ζωντανή».

Περισσότερα από την προσπάθεια της Kate Salinger να ξαναβρεί με κάποιο τρόπο τη ζωή της στο blog της What Kate Did Next.

viasmos000000viasmos000000000

Πηγή: newsbeast.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook