Άκης – Βίκυ ξανά… μαζί | Photos

άκης-βίκυ-ξανά-μαζί-photos-248168

ImageHandler (1)Ξανά μαζί βρέθηκαν έπειτα από αρκετό καιρό ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη στη δίκη για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών που διακινήθηκαν από εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του έφτασαν ξεχωριστά στο δικαστήριο ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόλαβαν να μιλήσουν καθώς μέχρι να μπουν στην αίθουσα του δικαστηρίου περίμεναν μαζί στον προθάλαμο. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι έφτασαν ο καθένας με διαφορετική κλούβα, αποχώρησαν μαζί.

Νέο αίτημα από τη Σταμάτη για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της

Εν τω μεταξύ, νέο αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της θα καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση.

dikas2«Ελπίζουμε οι νέες διατάξεις να δώσουν φτερά για να σφίξει και πάλι στην αγκαλιά της το παιδί της» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης.

dikas3Ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, δήλωσε ικανοποιημένος από την καταθεση των κύριων Σημίτη και Βενιζέλου και ευχαρίστησε το Δικαστήριο που έκανε δεκτό το αίτημα. «Με τις καταθέσεις ξεκαθάρισε το κλίμα όσον αφορά στις διαδικασίες του ΚΥΣΕΑ» είπε ο κ. Παγορόπουλος.

dikas4Ο κ. Μ. Δημητρακόπουλος δικηγόρος της Αρετής Τσοχατζοπούλου, σχολιάζοντας τις καταθέσεις των κύριων Βενιζέλου-Σημίτη δήλωσε: «Το δικαστήριο έγινε σήμερα σοφότερο όσον αφορά στη θεσμική λειτουργία του ΚΥΣΕΑ, όχι ομως επί της ποινικής διαδικασίας».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook