Άδωνις σε Ζωή: Η Βουλή δεν είναι βενζινάδικο στην Αιδηψό

άδωνις-σε-ζωή-η-βουλή-δεν-είναι-βενζινά-238401

ADONIS-ZAWIΑφορμή για νέα κόντρα στη Βουλή μεταξύ βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ενάντια στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στάθηκε η απάντηση της προέδρου της Βουλής στον «πράσινο» βουλευτή Γιάννη Κουτσούκο, ο οποίος έκανε λόγο για «ώρα Κωνσταντοπούλου».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Βουλής πως «η Βουλή δεν είναι βενζινάδικο στην Αιδηψό».

Οι διάλογοι:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κύριε Κουτσούκο, επειδή είναι η τρίτη φορά που μιλάτε για «ώρα Κωνσταντοπούλου» και επειδή σε μία προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ξεκινήσαμε τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με τέσσερις βουλευτές μέσα, προσήλθατε στην έδρα και με ρωτήσατε αν είχατε χρόνο για ένα καφεδάκι, θα σας παρακαλούσα να τηρείτε τουλάχιστον κάποιους κανόνες. Γιατί το να επιδιώκετε να έρχεστε καθυστερημένα και μετά να ψέγετε την Πρόεδρο, είναι νομίζω υπερβολή.

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό δεν υπάρχει!

Γιάννης Βρούτσης: Αυτό είναι απίστευτο!

Άδωνις Γεωργιάδης: Εδώ δεν είναι το βενζινάδικο στην Αιδηψό, κυρία Κωνσταντοπούλου! Εδώ είναι Βουλή!

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο κ. Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, έχει το λόγο.

Γιάννης Κουτσούκος: Πήρα άδεια για να πιω καφέ. Τι να κάνω; Από κει και πέρα δεν θα το ξανακάνω! Δεν ξαναπίνω καφέ την ώρα της συνεδρίασης! Θα είμαι όλες τις ώρες μέσα και παρακαλώ πολύ να μου τις αφαιρείτε και να μου κόψετε και το μισθό…

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook