Άδικη ήττα για τους Νέους Εργοτέλη έχασαν 2-1 από την Τριτωνία

άδικη-ήττα-για-τους-νέους-εργοτέλη-έχα-623180

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Μυρτιάς με την έμπειρη ομάδα της Τριτωνίας να κερδίζει τους άτυχους Νέους Εργοτέλη με σκορ 2-1.

Η ομάδα των «κιτρινόμαυρων» παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με πολλές απουσίες έκανε σημαντική προσπάθεια είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έδωσες πολλές μάχες όμως στάθηκε άτυχη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 64’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανάκη. Μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της ομάδας του Εργοτέλη, καθώς η μπάλα βρήκε τον ώμο και όχι του χέρι του Μαυράκη όπως ισχυρίστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Βασάκης. Μάλιστα στη φάση αυτή ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των Νέων αποβάλλοντας τον από το παιχνίδι.

Οι Νέοι Εργοτέλη συνέχισαν με 10 παίκτες το ματς όμως το αριθμητικό μειονέκτημα δεν τους πτόησε. Συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν στο 75΄ να φέρουν στα ίσια το ματς με  πλασέ του Βενεράκη.

Στο 78΄ μετά από σέντρα του Φτυλάκη και μία κόντρα στον Καλογεράκη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του, όπου και έγινε το σκορ 2-1 το οπόιο έμελε να είναι και το τελικό

Τριτωνία: Χριστάκης, Φτυλάκης, Γεωργόπουλος (85΄ Κοσμαδάκης), Σφακιανάκης, Γκιγκόκας, Κουκάκης, Βασιλάκης (55΄ Σαξώνης), Στεφανάκης, Αντωνακάκης, Γιαννακάκης, Στρατιδάκης (70΄ Μανιουδάκης)

Νέοι Εργοτέλη: Σταυρακάκης, Χαριτάκης, Στεφανάκης, Καλογεράκης, Μαυράκης, Πάγια, Σταματάκης (56’ λ.τ. Φαζάκης), Αλεξάκης (68’ Σκουλάς), Μπερνίκου (65’ Μουρτζάκης), Καπουράνης, Βενεράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook