«Άδειασε» στα Χανιά και μετά κόπηκε στα δύο | To χλιδάτο Silver Spirit θα μεγαλώσει 15 μέτρα! Photos + Video

άδειασε-στα-χανιά-και-μετά-κόπηκε-στ-666884
Φωτογραφία: Daily Mail

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri ξεκίνησαν εργασίες για την επιμήκυνση και ανακαίνιση του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Silver Spirit», το οποίο ανήκει στην Silver Group. Το πλοίο είχε «ανοίξει» προ ημερών την φετινή σαιζόν για την κρουαζιέρα στα Χανιά κάνοντας μια προσφορά ουσίας για τα ιδρύματα και τις κοινωνικές δομές.

Φωτογραφία: Daily Mail

ΕΔΩ: 4.680 αντικείμενα από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit σε δομές του Δήμου Χανίων | Photos + Videos

Από τα Χανιά, συνέχισε… άδειο το ταξίδι του για Ιταλία για ένα… extreme make over ώστε να γυρίσει στις θάλασσες ακόμα πιο πολυτελές και κατά 15 μέτρα μακρύτερο!

Φωτογραφία: Daily Mail

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά πραγματοποιείται παγκοσμίως επιμήκυνση σε κρουαζιερόπλοιο τύπου ultra-luxury.

Φωτογραφία: Daily Mail

Οι συγκεκριμένες εργασίες ξεκίνησαν στις αρχές του Μαρτίου στο ναυπηγείο των Fincantieri στο Παλέρμο και αφορούν στην προσθήκη ενός τμήματος εκτάσεως 15 μ. το οποίο θα τοποθετηθεί στο κεντρικό μέρος του συγκεκριμένου πλοίου. Οι εργασίες επιμήκυνσης και ανακαίνισης αναμένεται να ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Το «Silver Spirit» ναυπηγήθηκε το 2009 από τα Fincantieri στο ναυπηγείο τους στην Ανκόνα. Το κρουαζιερόπλοιο έχει χωρητικότητα 36.000 τόνων και μήκος 195 μ, ενώ έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 540 επιβάτες. Μετά την επιμήκυνση που θα πραγματοποιηθεί θα προστεθούν, μεταξύ άλλων, 34 επιπλέον καμπίνες στο κρουαζιερόπλοιο και θα αυξηθεί επίσης κατά 12% η μεταφορική του ικανότητα.

Φωτογραφία: Daily Mail

zarpanews.gr

One thought on “«Άδειασε» στα Χανιά και μετά κόπηκε στα δύο | To χλιδάτο Silver Spirit θα μεγαλώσει 15 μέτρα! Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook