Άγριο φονικό: Σκότωσε στο ξύλο τον 88χρονο πατέρα της

άγριο-φονικό-σκότωσε-στο-ξύλο-τον-88χρο-687661

Το απόγευμα της Τρίτης δεν ήταν η μοναδική φορά που από το διαμέρισμα του 88χρονου Σ.Λ. στον 1ο όροφο επί της οδού Λυκούργου στην Καλλιθέα, γείτονες και περίοικοι άκουγαν φωνές. Άκουγαν συχνά την κόρη του τις τελευταίες ημέρες να του φωνάζει, να τον βρίζει και να τον χτυπά, παραδεχόμενοι σήμερα ότι οι ήχοι από τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατοί που διαπερνούσαν ακόμη και τους τοίχους των διαμερισμάτων τους.

O ηλικιωμένος άνδρας μόλις προ ημερών είχε επιστρέψει στο σπίτι του ύστερα από νοσηλεία του στο ΚΑΤ, και σύμφωνα με περίοικους, ήταν ευδιάθετος παρά τα έντονα κινητικά προβλήματα λόγω της προχωρημένης ηλικίας του που τον κρατούσαν σχεδόν κατάκοιτο. Ωστόσο το μοιραίο απόγευμα της περασμένης Τρίτης, νωρίς το απόγευμα, άκουσαν, όπως αναφέρουν, από το διαμέρισμα του 88χρονου φωνές και συγκεκριμένα την κόρη του να του φωνάζει και να τον χτυπά με χαστούκια και τον ίδιο να κλαίει.

Ύστερα από το επεισόδιο, στο διαμέρισμα του άτυχου 88χρονου επικράτησε η απόλυτη σιωπή. Η παρατεταμένη ησυχία από τις τρεις το μεσημέρι στο διαμέρισμα μετά το επεισόδιο ανησύχησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Περίπου στις οκτώμισι το βράδυ της Τρίτης έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφθασαν δύο περιπολικά και ένα όχημα της Ασφάλειας. Περίπου στη μια μετά τα μεσάνυχτα το ασθενοφόρο αποχώρησε χωρίς να παραλάβει την σωρό του 88χρονου, καθώς συνεχιζόταν η έρευνα των αστυνομικών στο διαμέρισμα. Βγαίνοντας από το διαμέρισμα, στις επίμονες ερωτήσεις των γειτόνων οι λιγομίλητοι νοσηλευτές του ΕΚΑΒ απαντούσαν: «Πλέον έχει αναλάβει η Αστυνομία».

Ομολόγησε

Η αστυνομική έρευνα στο διαμέρισμα του 88χρονου διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης με τα πρώτα ευρήματα να δείχνουν μη φυσικό θάνατο του άτυχου 88χρονου αλλά ανθρωποκτονία και τους αστυνομικούς να καλούν την 56χρονη κόρη του σε κατάθεση. Στην κατάθεση της, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ανασκεύασε την αρχική της δήλωση και ομολόγησε ότι έπειτα από έντονο καυγά που είχε μαζί του, τον χτύπησε με τα χέρια της, τον έσπρωξε με δύναμη με τον 88χρονο να χάνει την ισορροπία του, ενώ η ίδια συνέχισε να τον χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματος του μέχρι που ο 88χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τους γείτονες του 88χρονου σε μια στιγμή την άκουσαν να του φωνάζει: «Ο θεός να σε συγχωρέσει».

Φρίκη

Μετά την πράξη της, η 56χρονη Α.Μ. τοποθέτησε το άψυχο σώμα του πατέρα της στο κρεβάτι και το σκέπασε με μια κουβέρτα. Όπως είπε αρχικά στους αστυνομικούς, βρήκε τον πατέρα της «παγωμένο» και τηλεφώνησε η ίδια στο ΕΚΑΒ. Όταν οι νοσηλευτές του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με την 56χρονη πλέον να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook