Άγριος καβγάς με παίκτη του Survivor! «Έφαγε» χαστούκι από παρουσιάστρια!

άγριος-καβγάς-με-παίκτη-του-survivor-έφαγε-551022

Το άγριο επεισόδιο όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες διαδραματίστηκε το περασμένο Σάββατο όταν ο φιναλίστ του ελληνικού Survivor και η όμορφη Ιωάννα, η οποία ασχολείται με το τραγούδι, βρέθηκαν να διασκεδάζουν με διαφορετικές παρέες, πλην όμως σε διπλανά τραπέζια στο ίδιο μαγαζί.

Χαστούκι δέχτηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από τη Κύπρια παρουσιάστρια και μοντέλο Ιωάννα Γιαννάκου, ενώ διασκέδαζαν στο ίδιο beach bar στην Αγία Νάπα, αλλά σε διαφορετικές παρέες.

Έπειτα από μία ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαν, η Ιωάννα Γιαννάκου έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στον Μάριο-Πριάμο και του πέταξε επάνω του ένα ποτήρι νερό, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γι’αυτό το θέμα», είπε η Κύπρια μελαχρινή παρουσιάστρια στην εφημερίδα. Προφανώς, δεν θέλησε ούτε να διαψεύσει, ούτε να επιβεβαιώσει το περιστατικό.

Αν και σε διαφορετικές παρέες, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Espresso, οι δυο νέοι άρχισαν κάποια στιγμή να συνομιλούν. Φαίνεται όμως ότι μια ατάκα του Ιωαννίδη έκανε έξαλλη την Ιωάννα η οποία μπροστά σε όλους τον χαστούκισε και του πέταξε και στο τέλος ένα ποτήρι νερό.

Η Espresso επικοινώνησε με την Ιωάννα η οποία ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το γεγονός «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γι’αυτό το θέμα» είπε. Ενώ ο Μάριος σε σύμφωνα με γνωστό site απάντησε πως «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Με την Ιωάννα είμαστε καλοί φίλοι δεν υπάρχει ερωτική σχέση μεταξύ μας. Όμως δεν με ενοχλεί, ας γράφουν ότι θέλουν».

Πηγή: usay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook