Άγρια επίθεση στη Στεφανίδου από τον Τσιάρτα: «Κυρία Ταρανδίδου»!

άγρια-επίθεση-στη-στεφανίδου-από-τον-τ-644538

Πρωτοφανή επίθεση κατά της Τατιάνας Στεφανίδου εξαπέλυσε ο Βασίλης Τσιάρτας! «Ταρανδίδου, το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις και εσύ ότι είσαι ένα τίποτα…» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής στον λογαριασμό του στο facebook, με αφορμή την εμφάνιση της συνεργάτιδας της παρουσιάστριας, Λίλας Σταμπούλογλου, και τη διακωμώδηση της μακεδονικής ενδυμασίας του Ρουμλουκιού στην εκπομπή της στο Ε.

Στόχος του σκετς, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, μεταξύ αυτών και των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ήταν η σάτιρα εκείνων που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής για τη Μακεδονία.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτών των αντιδράσεων κατά της παρουσιάστριας και της τηλεοπτικής εκπομπής της -μάλιστα, ακόμα και ο τηλεοπτικός σταθμός ένιωσε την ανάγκη υπό το βάρος των δυσμενών σχολίων να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές-, ο πρώην ποδοσφαιριστής έβαλε εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου.

Οντας γέννημα θρέμμα Ρουμλουκιώτης, με παππού Μακεδονομάχο, ο Βασίλης Τσιάρτας προχώρησε σε μια απίστευτη ανάρτηση για την παρουσιάστρια.

«Ταρανδίδου, το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις και εσύ ότι είσαι ένα τίποτα και καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία και την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσο πολλά. Κι όσο για το κατσούλι (σ.σ.: καπέλο της φορεσιάς), δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ)» έγραψε και συνέχισε προσθέτοντας: «Επίσης στο συλλαλητήριο, που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν και το αφεντικό σου ο Ιβάν. Αντε, γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε και, προκειμένου να σας δουν και να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς».

«Να παρέμβει το ΕΣΡ»

Λίγο μετά ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε με νέο post, αυτή τη φορά απευθυνόμενος στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. «Το ΕΣΡ έχει σκοπό να παρέμβει ή θα είναι απλώς θεατής στις χυδαίες προκλήσεις αυτού του σούργελου; Η συγνώμη του καναλιού ήταν τυπική ή πραγματική; Παραβιάζονται πολλές κόκκινες γραμμές σημαντικών θεμάτων και η ανοχή των θεμάτων και η ανοχή του κόσμου έχει εξαντληθεί και η κατάσταση πάει να ξεφύγει. Ποιος θα φταίει μετά;» αναρωτήθηκε.

Προς το παρόν η παρουσιάστρια δεν έχει σχολιάσει τις αναρτήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα το κάνει, αλλά ήδη το θέμα έχει βάλει… φωτιά στο διαδίκτυο!

espressonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook