Άγνωστες πτυχές της ζωής του Τόμας | Από το Αρσάκειο στο MΤV και τους Βασιλιάδες

άγνωστες-πτυχές-της-ζωής-του-τόμας-από-63737

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόμας Πρωτόπαπα ενός καταπληκτικού παιδιού και μοναδικού επαγγελματία, όπως συνήθιζαν να λένε όλοι όσοι τον γνώριζαν.

tomas12

Ο 25χρονος ηθοποιός έγινε γρήγορα ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής και κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει φανατικό κοινό. Η εξωτερική του εμφάνιση και το λαμπερό του χαμόγελο έκαναν τις γυναίκες να ξετρελαίνονται, ενώ ήταν ιδιαίτερα συμπαθής σαν φυσιογνωμία και στους άντρες.

Η ιστορία του Τόμας Πρωτόπαπα ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου του 1988. Ήταν το δεύτερο παιδί του Γιάννη Πρωτόπαπα και της συζύγου του Άλισον. Οι γονείς του γνωρίστηκαν στο Λονδίνο όπου και είχε πάει ο πατέρας του για να σπουδάσει. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και μετά τον Μάνο, γεννήθηκε ο μικρότερος Τόμας, που έμελλε να διαπρέψει στην υποκριτική.

tomas_prwtoppas

Ο πατέρας του ηθοποιού μαζί με την οικογένειά του μετακόμισαν στην Αθήνα μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του. Η μητέρα του εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών στο ιδιωτικό σχολείο Αρσάκειο – Τοσίτσειο της Εκάλης, εκεί όπου και πήγαν σχολείο και οι δύο της γιοι.

Η ιστορία του Τόμας στη βιομηχανία της showbiz δεν ξεκίνησε όπως θα περίμενε κανείς με κάποιο ρόλο. Αντιθέτως, ο νεαρός είχε δεχτεί αρχικά μια πρόταση για διαφημιστικό που του άνοιξε τις πόρτες για καριέρα στο modeling. Μετά από αρκετές δουλειές και προβολή, με την εξωτερική του εικόνα να τον βοηθά στο να αναδειχτεί, ο Τόμας κατέληξε να παρουσιάζει εκπομπές για το MTV. Η λάμψη του ήταν τέτοια που ο υπεύθυνος για το casting του remake της ταινίας «Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα» τον επέλεξε για να παίξει έναν ρόλο στην ταινία.

Η συμμετοχή αυτή ήταν αρκετή για να φωλιάσει μέσα του το μικρόβιο της πολιτικής και έτσι αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου, πλέον, παρακολούθησε σεμινάρια πάνω στην υποκριτική. Στην Αθήνα θα επέστρεφε τον Σεμπτέμβριο του 2011 για να πάρει τον ρόλο με τους «Βασιλιάδες» και να κερδίσει με το μέρος του το νεανικό κοινό.

tomas vasiliades

Ωστόσο, όσο και να ξετρέλαινε τις θαυμάστριες του, όσοι τον γνώρισαν από κοντά έχουν να λένε τα καλύτερα για εκείνον. Ένα παιδί χαμηλών τόνων, πρόσχαρο, ομιλητικό, ευγενέστατο και καλοσυνάτο, που άκουγε και πρόσεχε χωρίς να είναι υπερφίαλος. Αν και είχε πλήθος από γυναικείες θαυμάστριες, δήλωνε μονογαμικός και είχε τονίσει πως η καρδιά του ανήκει μόνο στην αγαπημένη του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

tomas 4

Τον τελευταίο καιρό, λίγο πριν το μοιραίο ατύχημα, ο Τόμας Πρωτόπαπας με δηλώσεις του είχε αναφέρει πως σκεφτόταν να φύγει για την Αγγλία, για να συμμετάσχει σε γνωστή σαπουνόπερα που παίζεται εδώ και 35 χρόνια.

Ωστόσο, το ταξίδι αναβλήθηκε για χάρη της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, «Dr. Cook». Εκείνη τη μοιραία Κυριακή, τον περίμεναν και τα γυρίσματα της εκπομπής…

Πηγή: koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook