Ωραία τα καταφέρανε | Έτσι δε χρειάστηκε αυτήν την φορά να επιστρατευτεί ο Καλπογιάννης

ωραία-τα-καταφέρανε-έτσι-δε-χρειάστηκ-23659

OKTANA 83

Σχεδόν σύσσωμο τo κοινοβουλευτικό κοπάδι που έχει βοσκό τον [παρα]συνταγματολόγο, έμεινε, διαβάζω, πιστό στην κομματική γραμμή και ψήφισε μόνο στην πρώτη κάλπη που ήταν για την παραπομπή στην Προανακριτική Επιτροπή «του μόσχου του σιτευτού».

Έτσι δε χρειάστηκε αυτήν την φορά να επιστρατευτεί ο Καλπογιάννης.

Άρχισαν ήδη οι αναλύσεις που φαντάζομαι ότι θα ενταθούν στα πρωινά έδρανα της Τηλεδημοκρατίας μας, τις επόμενες ώρες.

Σταχυολόγησα ήδη απόψεις των ταγών γνώμης, των «opinion leaders», επί το ελληνικότερον…

Διαβάζεις αξιολογήσεις για την επικοινωνιακή ζημιά που υπέστη ο οσφυοκάμπτης πρωθυπουργεύων που βρήκε την αφορμή επ’ ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής και κρύφτηκε… Ή για τον Πρόεδρο της Δ.ΉΜ.ΑΡ (π.σ.τ.σ) [Δεν ΉΜασταν ΑΡιστεροί ποτέ, σας την σκάσαμε], ο οποίος έχασε, λέει, δύο βουλευτές με αφορμή την ιστορία της παραπομπής του[παρα]συνταγματολόγου [σ.σ. λες κι ήταν μπιμπελό σε ράφι του σαραβαλιασμένου κόμματός του, οι εν λόγω βουλευτές].

Τον πήραν, συμπεραίνει, τον [παρα]συνταγματολόγο στις πλάτες τους αυτοί οι δύο πολιτικοί άνδρες για να μην κινδυνεύσει η κυβερνητική συνοχή! «Όπως αποδείχθηκε, το φορτίο ήταν περισσότερο βαρύ από ότι περίμεναν», καταλήγει η αξιολόγηση…

Ουδέν άχθος!

Αυτοί οι άνθρωποι που κυβερνούν κι έχουν παραβιάσει κατάφωρα τον συνταγματικό χάρτη της χώρας, δεν αντέχουν τάχα τη ντροπή να κρύβονται ή να ψηφίζουν πομπωδώς σε μία μόνο από τις τέσσερις κάλπες, παραβιάζοντας την αρχή της μυστικότητας της ψήφου τους!?

Χεστήκανε, και να μου συμπαθάτε την αθυροστομία, αυτοί για τις αρχές που δεν έχουν!

Και ακούς κι άλλες γνώμες:

«Το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής από 110 βουλευτές…

Η κοινή πρόταση Ανεξάρτητων Ελλήνων-Χρυσής Αυγής και Νίκου Νικολόπουλου ήταν ένα πρώτο βήμα ώστε η Χρυσή Αυγή να μπει κανονικά στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό παιχνίδι, να κάνει συμμαχίες, να ξεπλυθεί. Το προσπεράσαμε. Κακώς, σίγουρα.»

Από ποίον και πώς να ξεπλυθεί δηλαδή η συμμορία των Αυγουλοκέφαλων μέσα σ’ ετούτη τη «Βουλή των Αχρησίμευτων», όταν καλπάζει το νόμιμο κοινοβουλευτικό τους κόμμα στις καταγραφές των δημο(σ)κόπων? Καλπάζει στις δημοσκοπήσεις γιατί ο ελληνικός λαός βλέπει από τις τηλεοράσεις του να υπάρχουν τρεις προτάσεις αντί για τέσσερις ύποπτους! Υπόπτους που στο συλλογικό υποσυνείδητο είναι ένοχοι. Κι βλέπει ότι αυτοί οι ένοχοι αντί για να τιμωρούνται, αντίθετα βραβεύονται ή διδάσκουν ή νομοθετούν.

Κι αν αγαπητό μου πληκτρολόγιο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που σπανίως έχω καλή κουβέντα να πω γι’ ατούς, είχαν το θάρρος ή το θράσος αν θέλεις, να συμμαχήσουν με τους παρανοϊκούς που κάθονται στα βουλευτικά έδρανα των Αυγουλοκέφαλων, καλά έκαναν αν αυτό θα βοηθούσε στην παραπομπή και των τεσσάρων για όλα τα αδικήματα, αφού αυτή είναι η λαϊκή επιταγή!

«Αλλά ακόμα πιο ανησυχητικό», συνεχίζεται η σκέψη «ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Η κοινή πρόταση ΑΝΕΛ-Νικολόπουλου και νεοναζί πήρε για την παραπομπή Βενιζέλου 104 ψήφους «…» Είναι ανατριχιαστικό! Πάνω από το ένα τρίτο των βουλευτών ψηφίζει την πρόταση των νεοναζί!», καταλήγει το σχόλιο.

Λοιπόν, να σου πω κι εγώ καλό μου πληκτρολόγιο, πιο είναι το πιο ανατριχιαστικό! Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι δύο στους τρεις εκεί μέσα, στην «Βουλή των Αχρσίμευτων» ψήφισαν υπέρ της αθωότητας του [παρα]συνταγματολόγου με την ψυχογενή βουλιμία, βουλιμικού και σε λίστες, όπως έχομε όλοι καταλάβει…

Κι έτσι, ο [παρα]συνταγματολόγος με την ψυχογενή βουλιμία θα συνεχίσει να συμμετέχει στην Τρόικα Εσωτερικού και να μας συγκυβερνά, επί τη βάσει του νομικού πλέγματος που ο ίδιος έχει επιμελώς στήσει γύρω τους, για να τους προστατεύει!

Ωραία τα καταφέρανε!

 

Ο.Κ.Τ.Α.Ν.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook