«Ψωνίζουμε στα Χανιά – Κάθε Τρίτη» | Δείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν

ψωνίζουμε-στα-χανιά-κάθε-τρίτη-δε-108979

Σήμερα ξεκινάει το πρόγραμμα εκπτωτικών προσφορών με τίτλο «Ψωνίζουμε στα Χανιά – κάθε Τρίτη» με την συμμετοχή πολλών τοπικών επιχειρήσεων.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων και στο Δήμο Χανίων, οι οποίοι προχωρούν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος με σκοπό την τόνωση της αγοράς και τη παροχή ειδικών προσφορών προς τους καταναλωτές – κάθε Τρίτη – για να προχωρήσουν στις αγορές τους.

tritiΗ εν λόγω δράση, θα διαρκέσει έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, ενώ όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, «έχει ως στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων των τοπικών εμπορικών καταστημάτων, καθώς και την οικονομική υποστήριξη των καταναλωτών – δημοτών με τοπικά προϊόντα χαμηλότερης διατίμησης, προσφοράς και προϊόντα σε έκπτωση».

Ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης γνωστοποίησε ότι η πρώτη φάση του προγράμματος ξεκινά με τις εμπορικές επιχειρήσεις ενώ η δημοτική αρχή βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και για τη δεύτερη φάση του προγράμματος, από το νέο έτος, με τίτλο “Βγαίνουμε Χανιά – κάθε Τρίτη’’ με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Παναγιώτης Ζερβουδάκης, τόνισε ότι στη συγκεκριμένη δράση συμμετέχουν περίπου εξήντα (60) επιχειρήσεις, προσφέροντας εκπτώσεις, που υπερβαίνουν το 20%.

“Ο Εμπορικός Σύλλογος των Χανίων αντιτίθεται στη διενέργεια εκπτώσεων και προσφορών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, γι’ αυτό και προσφέρουμε στις επιχειρήσεις μας ένα “μέσο” να προσαρμοσθούν στα ανταγωνιστικά δεδομένα της αγοράς. Στη δράση “Ψωνίζουμε Χανιά” συμμετέχουν οι διπλάσιες επιχειρήσεις σε σχέση με την προηγούμενη φορά”, τόνισε ο κ. Ζερβουδάκης, καλώντας παράλληλα τους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Δες ΕΔΩ τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook