Ψηφίζουμε για την παραμονή μας στο ευρώ

ψηφίζουμε-για-την-παραμονή-μας-στο-ευρ-6247

«Τα μέτρα αυτά είναι τα τελευταία επώδυνα μέτρα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στη Βουλή, προσθέτοντας ότι «ψηφίζουμε για την παραμονή μας στο ευρώ».

«Σήμερα καλούμαστε να επισφραγίσουμε τη νέα αξιοπιστία της Ελλάδας. Σήμερα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα αφεθούμε στην απόλυτη χρεωκοπία και αν θα επιστρέψουμε στη δραχμή ή αν θα βγούμε από την κρίση ενωμένοι»,είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

«Από αυτά τα μέτρα κανείς δεν μπορεί να εξαιρείται. Υπάρχουν παρατάξεις που χαϊδεύουν αυτιά. Δεν είναι πιο ευαίσθητοι από εμάς. Πιο αναίσθητοι από εμάς είναι», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

και υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να επιβάλουμε στο λαό καμιά θυσία αν εμείς πρώτα δεν είμαστε έτοιμοι να υποστούμε θυσίες».

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε επίσης ότι «σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει η ελληνική αντιπροσωπεία τα τελευταία 37 χρόνια», προσθέτοντας ότι «αντιστρέφουμε μια ολέθρια πορεία που μας έφερε κοντά στην καταστροφή».

«Παλεύω προσωπικά για να πάρουμε άμεσα παραπάνω από τα 31 δις. ευρώ», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε, τέλος, τη ΔΗΜ.ΑΡ. και το ΠΑΣΟΚ «για την στήριξη που μας παρέχουν», αλλά και τον ελληνικό λαό που υπομένει.

«Θέλω την Ελλάδα της ελπίδας και όχι της απόγνωσης. Αυτό ζητώ τίποτα περισσότερο», κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook