Ψάχνουν και στην Κρήτη τον θησαυρό του Καντάφι | Ο γιος του Σαΐφ Αλ Ισλάμ θαμώνας των Χανίων

ψάχνουν-και-στην-κρήτη-τον-θησαυρό-του-16916

Ψάχνοντας τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι

saif-al-islam-kadafiΗ οικογένεια Καντάφι στα χρόνια της εξουσίας της κατάφερε να αποκτήσει μια περιουσία που ανέρχεται σε δεκάδες δισ. ευρώ. Αυτό τον θησαυρό ψάχνει τώρα, ακόμη και στην Ελλάδα, να βρει η επαναστατική κυβέρνηση της Λιβύης.

Πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση της Λιβύης να έχει έρθει σε επαφή με γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας προκειμένου να εντοπιστούν χρήματα που η οικογένεια Καντάφι κατάφερε να φυγαδεύσει στη χώρα μας ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής εκτιμάται ότι υπάρχουν κεφάλαια που είτε βρίσκονται σε λογαριασμούς και επενδύσεις εταιρειών βιτρίνας, είτε έχουν επενδυθεί στην αγορά ακινήτων και οικοπέδων σε ακριβές και τουριστικές περιοχές, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχουν εντοπιστεί τέτοιες “«σκοτεινές» επενδύσεις σε ένα μεγάλο οικόπεδο στο Χαλάνδρι, ένα ακίνητο στα νότια προάστια και σε πέντε μεγάλης αξίας ακίνητα στην Κρήτη, ενώ ταυτόχρονα αναζητούνται και λογαριασμοί παρένθετων προσώπων ή funds, συμφερόντων της οικογένειας Καντάφι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook