Πλατανιάς | Ψάχνει το «μπαμ» με Μπλάνκο!

πλατανιάς-ψάχνει-το-μπαμ-με-μπλάνκο-22875

blancoΤη μεγάλη και ηχηρή εφόσον σκάσει, «βόμβα» με την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο ετοιμάζει ο Πλατανιάς για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, μολονότι πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση.

Η χανιώτικη ομάδα επιθυμεί την ενίσχυσή της στην επιθετική της γραμμή και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, πρώην παίκτης της ΑΕΚ από το 2008 έως το 2012, με 37 γκολ σε 110 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μοιάζει ως ιδανική περίπτωση! Ο Μπλάνκο κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά αφού πριν από 1,5 περίπου μήνα έλυσε τη συνεργασία του με την Μόναχο 1860 που παίζει φέτος στη Β’ κατηγορία Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πλατανιάς εξετάζει να αποκτήσει τον Μπλάνκο για τον επόμενο 1,5 χρόνο θεωρώντας πέραν των ικανοτήτων του, ότι θα προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα αφού είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Ο ίδιος ο Μπλάνκο μάλιστα θεωρεί ως καλή περίπτωση τον Πλατανιά για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας της χώρας μας στο οποίο διακρίθηκε με την ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις, ο Μπλάνκο είναι σε εξαιρετική ηλικία αφού είναι γεννηθείς 19 Ιανουαρίου του 1983, άρα 30 ετών.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook