Χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δέκα χιλιάδες Χανιώτες

χωρίς-ιατροφαρμακευτική-περίθαλψη-δ-34027

farmakaΗ Φτώχεια και η ανέχεια βαθαίνει ακόμη περισσότερο και στα Χανία. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δέκα χιλιάδες άτομα στο Νομό, στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Αυτό τονίστηκε μεταξύ άλλων χθες, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Κολοκοτρώνη 10.

Όπως υποστηρίζει ο Πνευμονολόγος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Ι.ΦΑ.Χ. Μηνάς Βουλγαρίδης, «από τα στοιχεία που έχουμε αυτή την στιγμή στα χέρια μας, τόσο στην πόλη των Χανίων, όσο και στην ύπαιθρο, υπάρχουν δέκα χιλιάδες συμπολίτες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Και ο αριθμός, ολοένα και μεγαλώνει. Το παρήγορο πάντως είναι, ότι σε αυτή τη ζοφερή κατάσταση με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά, μεγάλος είναι ο αριθμός των πολιτών αλλά και των εθελοντών γιατρών που έχουν σταθεί αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Συνολικά, τριάντα γιατροί που καλύπτουν δεκαεπτά ειδικότητες, προσφέρουν δωρεάν και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Φαρμακοποιούς, νοσηλευτές, αλλά και τους εθελοντές που βοηθούν στο έργο μας».

Τα τηλέφωνα του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου, είναι: 28215 02754 και 28215 02755.

Το ωράριο λειτουργίας του Κ.Ι.ΦΑ.Χ. είναι από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Επίσης, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook