Χωρίς Γκονζάλες με ΠΑΣ

χωρίς-γκονζάλες-με-πασ-18321

gonzales-panioΑπίθανη δείχνει η συμμετοχή του Γκαστόν Γκονζάλες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αργεντινό -που ενοχλείται στους προσαγωγούς- να ακολουθεί θεραπεία την Kυριακή (30/12).

Τουλάχιστον, ο Γκονζάλες δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Άγγελο Αναστασιάδη καθώς ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος και ο Γιάννης Ποτουρίδης έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Να σημειωθεί ότι η προπόνηση έγινε στο Ναύσταθμο, καθώς το γήπεδο του Μάλεμε δεν είναι ακόμα έτοιμο να φιλοξενήσει τις προπονήσεις του Πλατανιά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Από τις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι του Πλατανιά τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου.

Η διάθεση θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ, θύρες 3 και 4: 15 ευρώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook