«Χτύπησαν» τους σταθμούς του Αγγελάκη στην Μαλάξα | KPHTH FM 1015 και KPHTH TV 1 στο «στόχαστρο»

χτύπησαν-τους-σταθμούς-του-αγγελάκ-60546

krititv1Επίθεση δέχθηκαν την Τετάρτη αργά το βράδυ οι εγκαταστάσεις των KPHTH FM 1015 και KPHTH TV 1 στη Μαλάξα.

Αναλυτικά η καταγγελία από την διεύθυνση των σταθμών:

Κατά τις 10.10 κι ενώ βρισκόμασταν στις εγκαταστάσεις μας στην Αγυιά δεχθήκαμε τηλεφώνημα από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μας ενημέρωσε για τα γεγονότα έξω από τον χώρο μας στο πάρκο κεραιών της Μαλάξας. Επικοινωνήσαμε με την αστυνομία και μαζί με δύο περιπολικά ξεκινήσαμε για το σημείο.

Φθάσαμε στο σημείο όπου εκεί, διαπιστώθηκαν φθορές και παραβίαση της εισόδου του τρέιλερ (τύπου μεταλικού κοντέινερ). Να σημειώσουμε ότι εκεί λειτουργούν οι πομποί και τα υπόλοιπα μηχανήματα μετάδοσης του σήματος του ΚΡΗΤΗ FM 1015 και ΚΡΗΤΗ ΤV 1.

aggelakisΕρευνάται αν κι εφόσον οι δράστες έχουν προβεί σε κάποια κλοπή, αν εξαιτίας της παρουσίας αυτόπτη μάρτυρα τράπηκαν σε φυγή ή αν απλά ήθελαν να στείλουν ένα «μήνυμα». Κανένα άλλο τρέιλερ ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού ή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας δεν είχε υποστεί φθορές.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι το γεγονός δεν είναι τυχαίο. Αποτελεί μία ακόμα προσπάθεια τρομοκράτησής μας. Ακόμα χειρότερα, μία πιθανή ευθεία επίθεση με σκοπό την παύση της λειτουργίας μας η οποία δε στέφθηκε με επιτυχία για αδιευκρίνηστους ακόμα λόγους.

Έρχεται ως συνέχεια των επιθέσεων που δεχόμαστε όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα το τελευταίο κυρίως 6μηνο και που περιέχουν από απειλές δια τηλεφώνου από πολιτικά πρόσωπα, διακοπές της παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ δίχως επαρκείς λόγους, για να φτάσουμε σήμερα στην επίθεση στις εγκαταστάσεις μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρόμοιας μορφής γεγονότα είχαμε ζήσει σε μία άλλη ανώμαλη περίοδο της ιστορίας του τόπου, το 1992, όταν και οι εγκαταστάσεις μας είχαν δεχθεί ξανά επίθεση και μάλιστα με όπλα. Τότε, τα μηχανήματα είχαν κλαπεί, και με τη βία είχαν οδηγήσει στην παύση της μετάδοσης του σήματος των σταθμών μας.

Από την πλευρά μας, παρά τις τρομερές αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, παρά τα αλλεπάλληλα εμπόδια που βάζουνε στο δρόμο μας, παραμένουμε παρόντες, προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και ζητούμε από τις αρμόδιες δημοσιογραφικές ενώσεις αλλά και όσους φορείς μπορούν να αντιληφθούν το διακύβευμα να πάρουν θέση πάνω στα γεγονότα.

Εμείς, συνεχίζουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook