Χρυσή Αυγή: Τα ίδια και στο Ηράκλειο …

χρυσή-αυγή-τα-ίδια-και-στο-ηράκλειο-9313

Ενισχυμένα τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή της Χερσονήσου όπου πραγματοποιείται εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παρουσία των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιώργο Μπαρμπαρούση και Χρήστο Παππά.

Δύο διμοιρίες έχουν στήσει οδοφράγματα, αποκλείοντας το ξενοδοχείο σε ακτίνα 150 μέτρων. Ωστόσο ήδη στη Χερσόνησο από νωρίς βρέθηκαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα των αστυνομικών, οι οποίοι ελέγχουν όσους ζητούν να περάσουν.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μαζί με οπαδούς του κόμματος επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο της αστυνομίας και να έρθουν αντιμέτωποι με τους αντιεξουσιαστές, με τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη να σημειώνει πως «δεν είναι δυνατόν 50 και 100 άτομα να παρακωλύουν μια νόμιμη συγκέντρωση ενός εκλεγμένου κόμματος».

Είπε δε ότι είναι παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της αστυνομίας, που δεν συλλαμβάνουν διαδηλωτές σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται για ειρηνική διαδήλωση, κάνοντας λόγο για φθορές που προκλήθηκαν σε οχήματα οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook