Δραγασάκης: Χρειάζεται νέα κυβέρνηση

δραγασάκης-χρειάζεται-νέα-κυβέρνηση-8418

Για μια νέα κυβέρνηση, η οποία θα διαπραγματεύεται σκληρά και θ’ αρχίσει από νεά αφετηρία, έκανε λόγο, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης, ο Επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος, επισκέφθηκε χθες τα Χανιά.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται έναν εύκολο δρόμο.» 

Ζητούμενο μας, είναι, η κοινωνία να αποκτήσει τον έλεγχο των εξελίξεων για να μπορούμε ν’ αποφασίζουμε εμείς.

Ο κ. Δραγασάκης, χαρακτήρισε «αδιέξοδα» τα νέα μέτρα ενώ ανέφερε ότι «από την δόση, την οποία αναμένει η χώρα μας, οι Έλληνες, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα θετικό.»

Σχολιάζοντας τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων στους ΟΤΑ, υποστήριξε πως, «με 24% επίσημη ανεργία, οι απολύσεις δεν είναι λύση».

Παράλληλα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, που συμμετείχε στην συζήτηση, σημείωσε ότι, » χρειάζεται να σταματήσει η συρρίκνωση των δημόσιων δαπανών, να σταθεροποιηθούν τα έσοδα και οι δαπάνες σε ένα επίπεδο, λίγο μικρότερο, από αυτό που ήταν πριν από την κρίση,

ούτως ώστε, να δημιουργηθούν, οι προϋποθέσεις  αλλά και ν’ αναληφθούν οι πρωτοβουλίες που πρέπει, για να γίνουν τόσο δημόσιες, όσο και ιδιωτικές επενδύσεις.»

Αξίζει ν’ σημειωθεί πως, στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πλήθος κόσμου.

2 thoughts on “Δραγασάκης: Χρειάζεται νέα κυβέρνηση

  1. Ιshkandar, αν δεχτούν ΠαΣοΚοβαρώνους στο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι άξιοι της μακακίας τους.. Δεν τους φτάνουν τομάρια όπως ο Μιχελογιανννάκης και ο Τατσόπουλος..?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook