Χρήστος Μαρκογιαννάκης: «Ανυπολόγιστες οι ζημιές στην Κίσσαμο»

χρήστος-μαρκογιαννάκης-ανυπολόγισ-112980

markogiannakis.mylonakisΟ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κισσάμου και Δημοτικούς Συμβούλους, επισκέφθηκε την Κυριακή τις πληγείσες από την πρόσφατη θεομηνία περιοχές του Δήμου Κισσάμου. Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καθυστέρησα να επισκεφθώ την Κίσσαμο, μετά την πρόσφατη θεομηνία, λόγω των υποχρεώσεών μου στη Βουλή κατά την πρόσφατη πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού. Η διαπίστωση είναι ότι οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Ιδιωτικές περιουσίες επλήγησαν, το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι οι ζημιές στις υποδομές και ειδικότερα στους επαρχιακούς, δημοτικούς και αγροτικούς δρόμους, στα δίκτυα άρδευσης και ύδρευσης κ.λπ.

Ευτυχώς, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του Δήμου, της ψυχραιμίας των απλών ανθρώπων και της καθολικής συνδρομής των εργολάβων- ιδιοκτητών μηχανημάτων έργων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές όπως πρόσφατα συνέβη σε άλλες περιοχές της χώρας.

Επιβάλλεται η άμεση οικονομική ενίσχυση του Δήμου Κισσάμου όπως και της Αντιπεριφέρειας Χανίων για την αποκατάσταση των ζημιών. Ήδη είχα μία πρώτη επαφή με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη, ο οποίος είναι ενήμερος για το πρόβλημα και την έκτασή του. Εντός των προσεχών ημερών, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους φορείς του Δήμου Κισσάμου κατά την οποία θα ενημερωθεί πληρέστερα και θα ανακοινώσει τα μέτρα που θα πάρει το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

 

One thought on “Χρήστος Μαρκογιαννάκης: «Ανυπολόγιστες οι ζημιές στην Κίσσαμο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook