Χιόνισε και οι διάσημοι εξόρμησαν στα χιόνια

χιόνισε-και-οι-διάσημοι-εξόρμησαν-στα-20852

petroulakiΧειμώνας μπήκε, χιόνια έπεσαν και δε θα μπορούσαν οι celebrities να μην επισκεφτούν τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας για να κάνουν σκι και snowboard.

Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Φερεντίνος που πήρε γυναίκα και παιδιά και πήγαν στο χιονοδρομικό κέντρο Κελάρια στον Παρνασσό.

ferentinos

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον παρουσιαστή να κάνει σκι με τους δίδυμους γιους του, Κωνσταντίνο και Δημήτρη και να είναι άκρως περιποιητικός.

Στον Παρνασσό βρέθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη που είναι λάτρης των σπορ. Η παρουσιάστρια κατέβαινε με άνεση τις χιονισμένες πλαγιές του βουνού και αφού έμεινε αρκετή ώρα στην πίστα, μετά έκανε ανάβαση μαζί με τους φίλους της μέχρι τη Φτερόλακα.

meletiΤα πέδιλα του σκι φόρεσε και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Μαζί με την μάνατζέρ του Τόνια Φουσέκη, με την οποία οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι, έκαναν σκι και απόλαυσαν το χιονισμένο τοπίο.

zambidisΑυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Μιχάλη μετά τον τραυματισμό του στο K – 1 World Max 2012 και έδειχνε πιο καλά από ποτέ.Τέλος για σκι, αλλά όχι στον Παρνασσό, πήγε και η Ελένη Πετρουλάκη με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς και τις τέσσερις κόρες τους.

petroulakiΗ οικογένεια πέρασε τις μέρες των γιορτών στη Σερβία, όμως αυτή τη φορά δεν έμειναν στο Βελιγράδι, αλλά στο χειμερινό θέρετρο Κοπαόνικ.

Τα κορίτσια έκαναν για πρώτη φορά σκι και ξετρελάθηκαν, όπως άλλωστε και η μαμά Ελένη που απόλαυσε τις οικογενειακές στιγμές στα χιόνια.

Πηγή:real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook