Χειροπέδες στη Χρυσή Αυγή | Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες | Photos

χειροπέδες-στη-χρυσή-αυγή-στον-εισαγγ-98429

xa1Με χειροπέδες και συνοδευόμενοι από άνδρες της ΕΚΑΜ οδηγήθηκαν από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος.

prosagwges_newsbeast1Πρώτος από το κτίριο της ΓΑΔΑ βγήκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με χειροπέδες, συνοδευόμενος από άνδρες της ΕΚΑΜ.

prosagwges_newsbeast2«Δεν μας λυγίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε, ακολουθώντας με τον ίδιο τρόπο, πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Και το βράδυ να φάτε μνημόνιο, δεν θα έχει τίποτα άλλο η κατσαρόλα με το σόου που κάνετε!» είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος.

prosagwges_newsbeast3Με ύβρεις και απειλές βγήκαν, δεμένοι με χειροπέδες, και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στα οχήματα, τα οποία τους μετέφεραν στην Ευελπίδων.

prosagwges_newsbeast4Από το κτίριο της ΓΑΔΑ έφυγαν για την Ευελπίδων μόνο οι συλληφθέντες βουλευτές. Πρόκειται για τους Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο, ενώ καταζητείται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

prosagwges_newsbeast5Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν πρώτα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτρη Πιέρρο, και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή. Ομάδα εισαγγελέων θα ασκήσουν τη δίωξη κατά των συλληφθέντων βουλευτών.

prosagwges_newsbeast6Κατά την άφιξή τους στην Ευελπίδων, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, αγκάλιασε τον άντρα της και του είπε: «Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες, ζήτω η Χρυσή Αυγή!». Η κόρη του, Ουρανία, φίλησε τον πατέρα της και στη συνέχεια έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της μητέρας της.

prosagwges_newsbeast7«Δεν λυγίζουμε, κουφάλες!» φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

prosagwges_newsbeast8

prosagwges_newsbeast9

prosagwges_newsbeast10

prosagwges_newsbeast11

prosagwges_newsbeast12

Πηγή: protothema

Φωτογραφίες: newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook