Χανιά | Tango Workshop στο TEE | Video

χανιά-tango-workshop-στο-tee-video-100668

Μια βουτιά στα βαθιά νερά του tango, την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου στή αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ.

  1. Ενα δυναμικό σεμινάριο με πολλαπλά θέματα.
  2. Στα πλαίσια αυτου του δρώμενου θα γινουν και 2 σεμινάρια (Αρχάριοι-Προχωρημένοι) πάνω στο tangomoves.
  3. Τον νέο τρόπο άσκησης εμπνευσμένο απο την κινησιολογία του tango, αποκλειστικά για γυναίκες, (χορεύτριες και μη)

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

5-6 μμ tangomoves αρχάριοι και παρουσίαση tangomoves

6-7 μμ tangomoves προχωρημένοι

7-8:30 μμ σεμινάριο αρχαρίων και παρουσίαση tango

8:30-10:00 μμ σεμινάριο προχωρημένων με θέμα η μουσικότητα στην milonga.

Κόστος παρακολούθησης ενός θέματος 10 ευρώ.
Full Pass (Δυνατότητα παρακολούθησης όσων θεμάτων θέλετε) 15 ευρώ.

Σημειώστε οτι το μάθημα tangomoves απευθύνεται σε γυναίκες, και οτι αν θελήσετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα προχωρημένων θα ειναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Παρόλα αυτα το συγκεκριμένο δρώμενο προσφέρεται σαν μια εξαιρετικη ευκαιρία για μια μια δυναμική πρώτη γνωριμία με την φιλοσοφία και την πολυμορφία του tango.

Τι ειναι το tangomoves

Πρόκειται για μια σειρά ασκήσεων ισορροπίας συντονισμού και ενδυνάμωσης, βγαλμένες απευθείας απο το χορευτικό λεξιλόγιο του tango.

Απευθύνεται σε γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου. Με το tangomoves, γνωρίζετε το σώμα σας από μέσα προς τα έξω, βελτιώνει την στάση, την ισορροπία, την αυτοπεποίθηση και την φυσική σας κατάσταση μέσα από πολύπλοκες αλληλουχίες κινήσεων tango.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πρέπει να ξέρω να χορεύω για να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Αν ασχολήστε ήδη με τον χορό θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες ασκήσεις που θα φέρουν τις αποδόσεις σας σε υψηλότερο επίπεδο. Το Tangomoves δεν προϋποθέτει όμως προηγούμενες γνώσεις χορού.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Στα μαθήματα φοράμε τακούνια;

Μένοντας πιστό στην καταγωγή του, το Tangomoves περιλαμβάνει σε πιο προχωρημένο επίπεδο την εκτέλεση των κινήσεων πάνω σε ψηλοτάκουνα. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν είναι προϋπόθεση. Ο βασικός πυρήνας του Tangomoves είναι η άνεση και η συνειδητοποίηση του σώματος μας. Μπορούμε να φοράμε επίπεδα παπούτσια, ή ακόμα και κάλτσες. Ιδίως στην πρώτη ζώνη, οι συμμετέχοντες ασχολούνται με βασικές τεχνικές βηματισμών και σχηματοποιημένα σετ, ενώ στην δεύτερη ζώνη, εντάσσονται διακοσμητικά και προχωρημένες φιγούρες.Στην τρίτη ζώνη υπάρχουν στοιχεία που απαιτούν περισσότερη προσπάθεια, ισορροπία και εξοικείωση του ασκούμενου, τόσο με τα δύο προηγούμενα επίπεδα όσο και με τεχνικές ακριβείας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μαθαίνουμε να χορεύουμε tango δηλαδή μέσα από τα μαθήματα Tangomoves;

Τo tango είναι ένας ζευγαρωτός κοινωνικός χορός. Η τεχνική της κινησιολογίας του σχετίζεται στενά με τις ασκήσεις του Tangomoves. Όμως το επίπεδο της επικοινωνίας με τον καβαλιέρο , και η κυκλοφορία στην πίστα, δεν περιλαμβάνετε στα πλαίσια του Tangomoves.

Μια ντάμα με εμπειρία στο Tangomoves είναι σαφώς σε πλεονεκτική θέση αν θελήσει να ασχοληθεί με το tango.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Από που προήλθε το tangomoves;

To Tangomoves είναι ένα κατοχυρωμένο σύστημα άσκησης από την κα. Φατούρου Φρύνη. Η κα. Φατούρου ασχολείται ενεργά με την διδασκαλία αργεντίνικου tango τα τελευταία 12 χρόνια, και εξέλιξε το σύστημα αυτό μέσα από τις ασκήσεις τεχνικής γυναικών. Μέσα από εντατική τριετή αναζήτηση, κατέληξε στο πρόγραμμα Tangomoves το οποίο εμπνευσμένο από τις απαιτήσεις των χορευτριών tango ωφελεί την στάση, την ισορροπία, την εγρήγορση, την αυτοπεποίθηση και την φυσική κατάσταση μέσα από αλληλουχίες χορευτικών κινήσεων .

 

Σεμινάριο Tango στο ΤΕΕ

Αυτή την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο ΤΕΕ. (Νεάρχου 23- είσοδος απο την πλευρική πόρτα επι της Γιαμπουδάκη) θα πραγματοποιηθεί ενα δυναμικό σεμινάριο με πολλαπλά θέματα και εκμάθηση χωρίς αποστήθιση βημάτων. Στα πλαίσια αυτού του δρώμενου θα γίνουν και 2 σεμινάρια (Αρχάριοι-Προχωρημένοι) πάνω στο Tangomoves, αλλά και 2 σεμινάρια tango αρχαρίων -προχωρημένων. Πληροφορίες για τις θεματολογίες του σεμιναρίου στο www.frinitango.com και κρατήσεις θέσεων στο 6972013505,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook