Χανιά 2013 | ‘Ερχονται οι τουρίστες κλείστε τις λακούβες και μετακομίστε τους επαίτες! Θα γίνουμε ρεζίλι!

χανιά-2013-ερχονται-οι-τουρίστες-κλείστ-39771

CHANIA2Η νέα τουριστική περίοδος βρίσκεται στο παρά πέντε. Και τα πανέμορφα Χανιά βρίσκονται σε εγρήγορση για να καταφέρουν να πάρουν, και δικαίως, ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας αυτού του 12% που σηματοδοτεί την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην φετινή τουριστική σεζόν! Όλες οι εμπλεκόμενες περί των τουριστικών επαγγελματικές τάξεις βρίσκονται «υπ΄ατμόν» προετοιμάζονται και… προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις δυο μεγάλες πληγές της πόλης. Τις λακούβες και τους επαίτες!

Και εξηγούμαι:

Πληγή Νο1.

Ξενοδόχοι και ξενοδοχοϋπάλληλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν σε μερικές ημέρες τους πρώτους τουρίστες από το εξωτερικό.

Όλα θα ήταν καλά αν ο δρόμος για να φτάσουν οι τουρίστες στα ξενοδοχεία του Βόρειου Άξονα των Χανίων δεν ήταν απλά δρόμος μετ΄εμποδίων, αλλά λακούβες με… λίγο από δρόμο!

Η κατάσταση στην παλιά εθνική οδό από τον Κλαδισό έως και το Καλαμάκι είναι απογοητευτική.

Το κυρίως τουριστικό αξιοθέατο βρίσκεται στην στροφή στην Παρηγοριά όπου οι τουρίστες θα συναντήσουν το πρώτο μεγάλο σύμπλεγμα από λακκούβες και σαμαράκια που θα τους προσγειώσουν ανώμαλα στην πραγματικότητα των ελληνικών δρόμων!

Ίδια είναι η εικόνα και στο τμήμα της παλιάς εθνικής οδού Χανίων-Κισάμου από την Παρηγοριά έως και τον Μακρύ Τοίχο. Λακκούβες, σαμαράκια και σχάρες υπονόμων μέσα στον δρόμο θέτουν σε δοκιμασία την αντοχή των αυτοκινήτων και τα νεύρα των οδηγών.

Τέλος στην διασταύρωση στο Καλαμάκι -παρότι τοποθετήθηκαν φανάρια- το οδόστρωμα έχει και εδώ τα μαύρα του τα χάλια από τις λακκούβες και τα σαμαράκια.

Πληγή Νο2.

Κάθε φανάρι και καημός, όπου καημός κι επαίτης! Δεκάδες επαίτες μέσα στην πόλη,άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και προελεύσεων.

Η εμφάνιση τους και μάλιστα σε μόνιμη βάση σε πλατείες, πεζοδρόμια και φανάρια, της πόλης των Χανίων, έχει προκαλέσει μια ιδιαίτερα άσχημη «εικόνα» και πολλά παράπονα από τους πολίτες. Δηλαδή τους ντόπιους επι το πλείστον…φανταστείτε τώρα τι θα γίνει με τους τουρίστες! Με τις υγείες μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook