Χανιά | 200.000 για το οδικό δίκτυο σε Παρηγοριά και Αγ. Αποστόλους

χανιά-200-000-για-το-οδικό-δίκτυο-σε-παρηγορ-110988

ypografi.symvasis.29novΤην σύμβαση ύψους 200.000 ευρώ για την ανακατασκευή τμημάτων της παλιάς εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμουυπέγραψε σήμερα στην Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του δημάρχου Χανίων Μανόλη Σκουλάκη.

Το έργο

Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται στην μελέτη, συνολικής επιφάνειας 8.100,00 μ2, θα είναι τμηματικές κατά μήκος της Π.Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου από την γέφυρα του Κλαδισού έως περίπου το Σούπερ Μάρκετ Μαρινόπουλου, το οποίο είναι εντός της εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης “Παρηγοριάς”, και επισκευή μικρής κλίμακας (τοπική παρέμβαση) στο επόμενο τμήμα έως την διακλάδωση προς τους Αγίους Αποστόλους (φωτεινοί σηματοδότες).

Ικανοποίηση

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο οδικό τμήμα  όπου έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα σύμφωνα με το δήμαρχο Χανίων και που η υλοποίηση του θα παράσχει ασφάλεια στους πολίτες, και ομαλή κυκλοφορία.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης «είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας ενώ συζητήσαμε ακόμη για την πορεία του ΕΣΠΑ στα Χανιά. Όλα τα έργα του δήμου πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, όπως επίσης κα τα τελευταία έργα που εντάξαμε και είναι η επέκταση των δικτύων αποχέτευσης στην Νέα Κυδωνία, η πορεία υλοποίησης του τελωνείου, της παλιάς πόλης, και όλα τα έργα που εκτελεί η ΔΕΥΑΧ».

Υπογραφή

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν επίσης η αναπληρώτρια διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Κέτη Ιερωνυμάκη, η μηχανολόγος-μηχανικός ΤΕ  της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Χρυσή Μελισσουργάκη, και ο ανάδοχος του έργου Ιωσήφ Καμπουράκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook