Χανιά | 120 θέσεις για τους 64 Δημοτικούς Αστυνομικούς κυρίως σε φυλακές! | Αιτήσεις

χανιά-120-θέσεις-για-τους-64-δημοτικούς-αστ-71515

dimotiki«Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή» είχε πει ο Βίκτωρας Ουγκώ, διαπίστωση που εξηγεί πώς και γιατί στην Ελλάδα του 2013, την ώρα που απολύονται εκπαιδευτικοί και πανεπιστημιακοί υπάλληλοι, ανοίγουν θέσεις για… υπαλλήλους φυλακών.

Η σχετική απόφαση Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, ανοίγει το δρόμο για την τοποθέτηση των Δημοτικών Αστυνομικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, σε άλλους φορείς, κυρίως σε καταστήματα κράτησης και φυλακές.

Στα Χανιά, θα τοποθετηθούν 120 Δημοτικοί Αστυνομικοί εκ των οποίων, οι 90 σε φυλακές, καταστήματα κράτησης και αστυνομικά τμήματα!Δηλαδή, δημιουργούνται στην πόλη, σχεδόν… διπλάσιες θέσεις από αυτές που καταργήθηκαν (64).

dimotikiastynomia.theseisΣυνολικά στην Κρήτη, οι θέσεις είναι 240 για 176 δημοτικούς αστυνομικούς που σημαίνει ότι κάποιοι θα αναγκαστούν να τις καλύψουν, από την υπόλοιπη Ελλάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για εκείνους και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Καλούνται οι υπάλληλοι των Δήμων που ανήκαν στους κλάδους ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 81 του ν. 4172/2013 (Α’ 167), εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να υποβάλουν, στις Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Δήμων στην οποία κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση, Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για τη μετάταξή τους με σειρά προτίμησης των φορέων που επιθυμούν να μεταταχθούν, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ολόκληρη την απόφαση

 

One thought on “Χανιά | 120 θέσεις για τους 64 Δημοτικούς Αστυνομικούς κυρίως σε φυλακές! | Αιτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook