Χανιά | Χωρίς τηλέφωνα για ένα μήνα σχεδόν κάτοικοι της Κισάμου

χανιά-χωρίς-τηλέφωνα-για-ένα-μήνα-σχεδ-119115

komeno tilefonoΧωρίς τηλέφωνα έχουν μείνει από τις 23 του Δεκέμβρη κάτοικοι περιοχών του δήμου Κισάμου, εξαιτίας καλωδιακών βλαβών στην ευρύτερη περιοχή των Τοπολίων.

Συγκεκριμένα χωρίς τηλέφωνα είναι περιοχές στο Βουλγάρω, καθώς και οικισμοί κοντά στο συγκεκριμένο κοινοτικό διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσία του ΟΤΕ Χανίων, βλάβες έχουν διαπιστωθεί σε τρία διαφορετικά σημεία, από τα οποία το ένα είναι σε δύσβατη περιοχή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής σε καταγγελίες τους στη Νέα Τηλεόραση λένε πως το πρόβλημα με τα κομμένα τηλέφωνα υπάρχει από τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Τεχνικοί πάντως του ΟΤΕ μιλώντας στο zarpa.gr, τόνισαν ότι προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών γίνονται εδώ και αρκετές ημέρες και αναμένεται το πρόβλημα να αποκατασταθεί πολύ σύντομα.

Αυτό πάντως που αξίζει να επισημανθεί πως αρκετές οικογένειες ενδεχομένως ηλικιωμένων ανθρώπων σε μια ορεινή περιοχή των Χανίων έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ημερών.

Αλήθεια πόσο χρόνο χρειάζονται στον ΟΤΕ για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα;

Ή πλέον θα πρέπει να συνηθίσουν οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών σε αυτού του είδους της «ταχύτατη» εξυπηρέτηση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook