Χανιά | Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Αγ. Νικόλαο Σπλάντζιας

χανιά-χριστουγεννιάτικη-συναυλία-στ-114663

agnikolaos.splantziasΧριστουγεννιάτικες μελωδίες θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό των Χανίων αύριο Τετάρτη  στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Σπλάντζιας, όπου στις 19.00, τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χανίων θα δώσουν μία μοναδική συναυλία.

Όπως επισημάνθηκε σήμερα, Τρίτη 17/12/2013, το πρωί, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων από τον Αντιδήμαρχο Χανίων αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού, Δημήτρη Λειψάκη, και τον εφημέριο του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου, πατέρα Δημήτριο Λιόλιο, στόχος της εκδήλωσης είναι μέσα από τις μουσικές μελωδίες να δημιουργηθεί η ζεστασιά των Άγιων Ημερών, την οποία έχουμε όλοι ανάγκη την παρούσα περίοδο.

“Για μία ακόμη φορά η εκκλησία ανοίγει τις πύλες της στον κοινό, ώστε να συγκεντρωθεί ο κόσμος και να απολαύσει μοναδικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες”, υπογράμμισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Λειψάκης, προσθέτοντας ότι η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χανίων, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου, Παύλου Μπαϊλάκη, δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο κ. Λειψάκης, στόχος της δημοτικής αρχής των Χανίων είναι στον χώρο, όπου φιλοξενείται η Φιλαρμονική και ο οποίος αυτό το διάστημα ανακαινίζεται, να παραδίδονται σε παιδιά μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων της μπάντας. “Επιδίωξη μας είναι η δημιουργία μίας μικρότερης παιδικής μπάντας, τα μέλη της οποίας αργότερα θα στελεχώσουν κανονικά τη Φιλαρμονική μας Ορχήστρα”, πρόσθεσε ο κ. Λειψάκης.

Από την πλευρά του ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, πατήρ Δημήτριος Λιόλιος, τόνισε ότι πρόκειται για ακόμη μία επιτυχημένη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου με τον Δήμο Χανίων, η οποία εκτιμάται ότι θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο, όπως και οι προηγούμενες

Σημειώνεται ότι η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Photo: ChaniaCretebyNikos

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook