Χανιά | Χαμός στην πρωινή εκπομπή του SUPER FM 89.6, με Τάσο Βάμβουκα και την αντιδήμαρχο Χρυσούλα Χατζηδάκη

χανιά-χαμός-στην-πρωινή-εκπομπή-του-super-fm-89-7592

vamvoykasΧαμός στην πρωινή εκπομπή του SUPER FM 89.6 με τον Δημήτρη Παππά όπου ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών κ. Τάσος Βάμβουκας και η Αντιδήμαρχος Χανίων αρμόδια για θέματα παιδείας κυρία Χατζηδάκη διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το συγκεκριμένο ζήτημα του σχολείου στα Κουνουπιδιανά.

Ο κ. Βάμβουκας σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για αδιαφορία σημειώνοντας πως το οικόπεδο που βρίσκεται κοντά στο γυμνάσιο Κουνουπιδιανών μπορεί να λύσει τα προβλήματα στέγης που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Ο κ. Β.αμβουκας μάλιστα από την πλευρά του ζητά από δημοτική αρχή Χανίων άμεσα να προχωρήσει στις ενέργειες ανανέωσης της δωρεάς εκ μέρους της εκκλησίας για τις ανάγκες του γυμνασίου Κουνουπιδιανών και αμέσως μετά να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες  αξιοποίησης  του οικοπέδου για την λύση του στεγαστικού του  προβλήματος .  Παράλληλα υποστηρίζουμε ότι πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την  επανίδρυση και την ανέγερση του δευτέρου γυμνασίου Κουνουπιδιανών,  για να αντιμετωπιστούν οι μακροπρόθεσμες  στεγαστικές ανάγκες.

Παρεμβαίνοντας στην εκπομπη η κυρία Χατζηδάκη είπε πως σε ότι αφορά το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν είναι άρτιο οικοδομικά σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες ενώ οι λύσεις που δόθηκαν για το πρόβλημα της στέγης του γυμνασίου των Κουνουπιδιανών πάρθηκαν ομόφωνα από τις επιτροπές παιδείας και το δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος σχετικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του για δήμαρχος Χανίων, ο κ. Βάμβουκας είπε πως η παράταξη Δήμος Ενεργών Πολιτών δεν αποζητά χρίσμα από κάποιο κόμμα, αλλά «θέλουμε συνεργασία και στήριξη.»

Ο επικεφαλής της παράταξης δήλωσε παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά όχι όπως είπε χαρακτηριστικά «διαθέσιμος σε κάθε περίπτωση.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook