Χανιά | Φτιάχνουν νησίδα – «παγίδα» στην είσοδο του πάρκινγκ

χανιά-φτιάχνουν-νησίδα-παγίδα-στη-118703

parking3Αντί να διευκολύνει – όπως υποτίθεται ότι είναι ο προορισμός της- η συγκεκριμένη νησίδα τις τελευταίες μέρες, κάνει τη ζωή των οδηγών δύσκολη, αφού είναι εξ’αρχής κατασκευασμένη λάθος, με αποτέλεσμα η δεξιά στροφή για την είσοδο στο πάρκινγκ να είναι σχεδόν αδύνατη!

«Ποιος φωστήρας σκέφτηκε τέτοιο πράγμα; Προχθές πήγα να στρίψω και έσπασα τ’ αμάξι στο πεζοδρόμιο. Μια γυναίκα που ήταν εκεί μου είπε ότι το είχαν πάθει άλλοι δύο πριν από μένα. Γιατί κάνουν τέτοιες ανοησίες αντί να κοιτάξουν να κλείσουν καμιά λακκούβα;» επισημαίνει ακροατής του SUPER FM.

To zarpa.gr, βρέθηκε στο σημείο, φωτογράφισε το… υπό κατασκευή έργο και σας το παρουσιάζει.

parking1

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η νησίδα κατασκευάζεται καταμεσής της εισόδου-εξόδου του πάρκινγκ (απέναντι από το Ωδείο) με τρόπο ώστε να εμποδίζει κι όχι να διευκολύνει τη διέλευση των οχημάτων.

parking

Συγκεκριμένα, η δεξιά στροφή για είσοδο στο πάρκινγκ είναι σχεδόν αδύνατη αφού εκείνος που κινείται από Αγορά προς Κουμ Καπί, πρέπει να «πάρει τη στροφή» αρκετά ανοιχτά, ώστε να μην βρει στο πεζοδρόμιο και αρκετά «κλειστά» ώστε να μην βρεθεί πάνω στη νησίδα.

Μάλιστα, η ύπαρξη του πεζοδρομίου ακριβώς πάνω στη γωνία δεν είναι εύκολα αντιληπτή κι ούτε υπάρχει σχετική σήμανση με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να «βρίσκουν» από κάτω, με κίνδυνο να πάθουν ζημιά. Φυσικά, λόγο της υδρορροής, το συγκεκριμένο κομμάτι δεν μπορούν να το ασφαλτοστρώσουν.

Ο φακός του zarpa.gr, απαθανάτισε την προσπάθεια ενός οδηγού αγροτικού να μπει στο πάρκινγκ….

parking4

… Ο οποίος όταν διαπιστώνει ότι αυτό δεν γίνεται… μπαίνει από την έξοδο.

parking5

Είπαμε, σε καιρούς αυστηρής λιτότητας, τα χρήματα είναι ελάχιστα. Ας δαπανώνται τουλάχιστον σωστά, με έναν στοιχειώδη σχεδιασμό που να πείθει ότι έχει γίνει σε τραπέζι κι όχι «στο γόνατο».

 

 

 

One thought on “Χανιά | Φτιάχνουν νησίδα – «παγίδα» στην είσοδο του πάρκινγκ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook