Χανιά | Υπόμνημα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου στον Θεοχάρη

χανιά-υπόμνημα-της-ενωτικής-ομοσπονδ-105006

enot 3Υπόμνημα στον Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την Εφορία Χανίων, παρέδωσε το πρωί  αντιπροσωπεία αγροτοκτηνοτρόφων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων.

Με το υπόμνημά αυτό του δήλωσαν και μέσου αυτού και στην κυβέρνηση ότι οι μικροί και μεσαίοι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν και δεν θα πληρώσουν άλλα χαράτσια και ότι δεν δέχονται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τα αγροτεμάχια.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου, σχετικά με το υπόμνημα που παρεδόθη στον κ. Θεοχάρη έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία αγροτοκτηνοτρόφων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων έδωσαν υπόμνημα στον  Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την Εφορία Χανίων. Με το υπόμνημά αυτό του δήλωσαν και μέσου αυτού και στην κυβέρνηση ότι οι μικροί και μεσαίοι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν και δεν θα πληρώσουν άλλα χαράτσια και ότι δεν δέχονται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τα αγροτεμάχια. Οι φτωχομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι έχουν ήδη χρεοκοπήσει από την εφαρμογή της ΚΑΠ από τις ελληνικές κυβερνήσεις όλων των προηγούμενων ετών.

Καλούμε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν στην προσυγκέντρωση στον κόμβο των Μουρνιών την Τετάρτη 6 Νοέμβρη στις 10πμ μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας για να διαδηλώσουν μαζί με τους εργάτες και τους επαγγελματοβιοτέχνες ενάντια στα αντιαγροτικά αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Επίσης δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους αγρότες στο Ηράκλειο οι οποίοι δικάζονται την Δευτέρα επειδή πάλεψαν και παλεύουν ενάντια στα σχέδια ξεκληρίσματος των αγροτών από την εφαρμογή της αντιαγροτικής πολιτικής της ΚΑΠ, για να μπορέσουν να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook