Χανιά: Του έδεσαν το πέος και τους όρχεις με αλυσίδα για να πεθάνει

χανιά-του-έδεσαν-το-πέος-και-τους-όρχει-23855

XaniadOGΟ Κάρλος είναι ένας βάρβαρα κακοποιημένος σκυλάκος, που εντοπίστηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στους Αγίους Αποστόλους Χανίων. Στο ζώο κάποιος είχε δέσει σφιχτά και γύρω από τους όρχεις και το πέος τους μια μεταλλική αλυσίδα, ώστε να του προκαλέσουν φριχτό πόνο και φυσικά μαρτυρικό θάνατο σταδιακά από την σηψαιμία.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είχαν πιάσει το πέος του ζώου με το κλιπ, που έχει η αλυσίδα στην άκρη της (ώστε να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα από το περιλαίμιο) και το εγκατέλειψαν έτσι.

Η Νατάσα Μπομπολάκη εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ενημερώθηκε από τους δασκάλους ενός σχολείου, οι οποίοι είχαν πάει εκδρομή τους μαθητές τους στο άλσος των Αγίων Αποστόλων την Τρίτη 15 Ιανουαρίου.

Τα παιδιά έντρομα είδαν το σκυλί ετοιμοθάνατο, να αιμορραγεί έτσι κακοποιημένο, γι’ αυτό και οι δάσκαλοι τους τα πήραν και έφυγαν. Όμως τον φιλοζωικό σύλλογο τον ενημέρωσαν την επόμενη μέρα. Οι δύο εθελόντριες του Φ.Σ.Χ. που πήγαν επί τόπου μόλις ειδοποιήθηκαν το έψαξαν για ώρες αλλά δεν το εντόπισαν. Τελικά το βρήκαν την επόμενη δηλαδή την περασμένη Πέμπτη να είναι σε κατάσταση υποθερμίας.

Το σκυλί μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο και είναι λίγο καλύτερα αν και δεν ξέρουμε το αν θα μπορεί να ουρεί κανονικά. Αν και ακολουθείται ειδική αγωγή για να συνέλθει από τα σωματικά τραύματα,  για τα ψυχικά θα χρειαστεί πολύς χρόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook