Χανιά | Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στους δήμους στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

χανιά-συμμετέχουν-οι-εργαζόμενοι-στο-8377

poe otaΤη συμμετοχή του στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕ ΟΤΑ στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη και την Τετάρτη γνωστοποιεί με ανακοίνωση του το σωματείο ων εργαζόμενο στους δήμους των Χανίων.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και το σωματείο μας εδω στα Χανιά συμμετέχει και στην 48 ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για αύριο Τρίτη 24 /9 και Τετάρτη 25/9 .

Καλούμε μαζικά και αγωνιστικά τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία και να δώσουν το παρών τους στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν .

Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ θα είναι αύριο Τρίτη το πρωί ,10.30 η ώρα ,στην Πλατεία της δημοτικής  αγοράς .

Το σωματείο μας θα έχει νέα ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στις 8 το πρωί ,στο εργατικό κέντρο Χανίων.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων εκφράζει την αγωνία των μελών του, που βλέπουν να καταργούνται υπηρεσίες και να απολύονται συνάδελφοι, με την ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ θεατές, να προκηρύσσουν 24ωρες ή 48ωρες απεργίες.

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους στα Χανιά, έχουμε κατ’ επανάληψη αποδείξει την αγωνιστική μας διάθεση, συμμετέχοντας μαζικά σε απεργίες και καταλήψεις υπερασπιζόμενοι το δίκαιο αίτημα για εργασία με αξιοπρέπεια σε όλους τους συναδέλφους χωρίς  κανένα απολυμένο.

Τώρα , είναι η ύστατη ώρα  αποφασίζοντας σε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις να προχωρήσουμε με ένα πλαίσιο αγωνιστικό, σε μαζικές γενικές απεργίες  μαζί με τις άλλες  ομοσπονδίες και τα  πρωτοβάθμια σωματεία.

Η  αρχή ενός πολυήμερου αγώνα, μαζί με εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομειακούς, διοικητικούς των πανεπιστημίων  και κάθε άλλο κλάδο που κινδυνεύει με διαθεσιμότητες και απολύσεις είναι  επιβεβλημένος.»poe ota

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook