Χανιά | «Στρίβειν δια του αρραβώνος» ο Βουλγαράκης για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

χανιά-στρίβειν-δια-του-αρραβώνος-ο-β-99177

Ενώ όλα έδειχναν ότι η θέση της Αντιπερίφερειας ήταν σαφής και ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης διεμήνυε σε όλους τους τόνους ότι θα γίνει αυτό που θέλουν οι έμποροι και οι φορείς… λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού, η «κούρσα» αποκτά σασπένς.

Σήμερα, ο κ. Βουλγαράκης συναντήθηκε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, τάχθηκε κατά της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, πλην της μιας Κυριακής που μέχρι και σήμερα ισχύει, με εξαίρεση τις τουριστικές περιοχές.

Αφού λοιπόν τους δέχτηκε και τους άκουσε προσεκτικά, τους ζήτησε… να το ξανασκεφτούν!

Για του λόγου το αληθές, δείτε τι ανακοίνωσε η περιφερειακή ενότητα Χανίων:

Σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου  ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, βάσει του Ν. 4177 (ΦΕΚ 173/08.08.2013), με τον οποίο ορίζεται ότι, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2013, ο Αντιπεριφερειάρχης θα πρέπει να έχει οριστικοποιήσει την σχετική απόφασή του.

voulgarakis syskersiΣτη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο  Αντιδήμαρχος Χανίων, κ. Μανούσος Λιονάκης, ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου, κ. Μανώλης Νικολούδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου, κ. Μπάμπης Πιτσιγαυδάκης, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Ιωάννης Μαργαρώνης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, κ. Δημήτρης Κορναράκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, η Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, κ. Ειρήνη Δημητρουλάκη, όπως και εκπρόσωποι όλων των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Χανίων. Στη σύσκεψη συμμετείχε επίσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Νταγκουνάκης.

Επιδιώκοντας μια απόφαση που να εξυπηρετεί τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, αλλά και τον εμπορικό κόσμο των Χανίων, και λαμβάνοντας υπόψιν το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την τουριστική περίοδο, ο κ. Βουλγαράκης ζήτησε από τους εμπλεκόμενους φορείς να επανεξετάσουν τις γραπτές προτάσεις που του υπέβαλλαν και να συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση, πριν διαμορφώσει την τελική πρότασή του !!!

 

 

One thought on “Χανιά | «Στρίβειν δια του αρραβώνος» ο Βουλγαράκης για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook