Χανιά | Στη Λάρισα οι αγρότες για την πανελλαδική σύσκεψη της ΠΑΣΥ

χανιά-στη-λάρισα-οι-αγρότες-για-την-πα-28686

agora agrotes 1Σε αγωνιστική εγρήγορση εξακολουθούν να βρίσκονται οι αγροτικοί σύλλογοι της ΕΝΟΑΣ (Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων) και οι κτηνοτρόφοι των Χανίων που συναντήθηκαν χθες το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο.

Στη συνάντηση, έγινε απολογισμός των έως τώρα δράσεων και σχεδιασμός των επόμενων κινήσεων.

Συλλαλητήριο και αποστολή στη Λάρισα

«Θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένο να συνεχίσουμε τον αγώνα σε συντονισμό με τους συναδέλφους της υπόλοιπης Ελλάδας. Γι’ αυτό και προτείνουμε να προχωρήσουμε σε νέο συλλαλητήριο στις 10/12 στην πλατεία της Αγοράς με τα αγροτικά μας. Ταυτόχρονα να μεταβεί αντιπροσωπεία στις 24/11 στην Λάρισα στην Πανελλαδική σύσκεψη που καλεί η ΠΑΣΥ.

Με βάση τα όσα αποφασιστούν εκεί αλλά και τα όσα συζητηθούν στις Γ.Σ. των Α.Σ. που πρέπει να οργανωθούν χωρίς καθυστέρηση να επανέλθουμε σε πλατιά σύσκεψη για πάρα πέρα σχεδιασμό και κλιμάκωση του αγώνα μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, κ. Σοφοκλής Τσουρουνάκης.

Κάλεσμα για αγωνιστική συστράτευση

Ο ίδιος, παρουσίασε τον δρόμο «του αγώνα και της πάλης» ως μόνη πιθανή απάντηση αφού, όπως είπε: «Το βάθος και η ένταση της επίθεσης που δεχόμαστε δεν αφήνουν σε κανένα φτωχό και μεσαίο αγρότη και κτηνοτρόφο περιθώριο για αναμονή. Πρέπει να σταματήσουμε να βρίζουμε στα καφενεία, όσοι μπορούν ακόμα να πηγαίνουν, από το πρωί ως το βράδυ και να περιμένουμε κάποιοι άλλοι να μας λύσουν τα προβλήματά μας» και κάλεσε τον αγροτικό κόσμο σε συστράτευση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook