Χανιά | Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός «πιστολέρο» που συνελήφθη για μπαλωθιές στο Καστέλι

χανιά-σε-διαθεσιμότητα-ο-αστυνομικός-62520

mpalothies

Αστυνομικός στα Χανιά συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς | Στο σπίτι του βρέθηκε ταυτότητα, η απώλεια της οποία είχε δηλωθεί πριν από 13 χρόνια στην Πρέβεζα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη στο Καστέλι Κισάμου Χανίων για άσκοπους πυροβολισμούς.

Από τον έλεγχο που έγινε, προέκυψε ότι είχε στην κατοχή του και μια ταυτότητα, η απώλεια της οποίας είχε δηλωθεί πριν από 13 χρόνια στην Πρέβεζα.

Πιο αναλυτικά, ο 37χρονος αστυνομικός μαζί τον 30χρονο αδερφό του και έναν φίλο τους, 39 ετών, γιόρταζαν με μπαλωθιές τον επικείμενο γάμο του δεύτερου. Οι συνεχόμενοι πυροβολισμοί όμως ενόχλησαν τους περίοικους, οι οποίοι αφού είδαν ότι οι συστάσεις που έκαναν δεν έπιασαν τόπο, κάλεσαν την αστυνομία.

Επακόλουθο ήταν οι τρεις άνδρες να καταλήξουν στα κρατητήρια ενώ στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και τρεις κυνηγετικές καραμπίνες, που κατείχαν νόμιμα, ένα αποσυναρμολογούμενο πιστόλι κρότου, 50 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 60 κάλυκες.

Επίσης, στο σπίτι του αστυνομικού βρέθηκαν μέσα σε φορητό χρηματοκιβώτιο 43 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Η απώλεια του τελευταίου είχε δηλωθεί τον Φεβρουάριο του 2002 στην Πρέβεζα.

Οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να κατονομάσουν άλλους δράστες των άσκοπων πυροβολισμών ενώ εις βάρος του αστυνομικού, μετά από απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

One thought on “Χανιά | Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός «πιστολέρο» που συνελήφθη για μπαλωθιές στο Καστέλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook