Χανιά | Σήμερα η δίκη της 43χρονης άνεργης μητέρας για τα πρόστιμα του Κ.Ο.Κ

χανιά-σήμερα-η-δίκη-της-43χρονης-άνεργη-58683

anergiΣτην εκδίκαση της έφεσης για την αναστολή της ποινής της 43χρονης άνεργης μητέρας με παιδί με ειδικές ανάγκες που είναι κρατούμενη στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων ( δείτε εδώ ) θα προχωρήσει σήμερα η Εισαγγελία Αθηνών.

Το αίτημα της έφεσης κατατέθηκε από δικηγόρο στην Αθήνα σε μια προσπάθεια να ξαναμελετήσουν οι δικαστές την υπόθεση της 43χρονης. Την ίδια στιγμή η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από τα Χ.Ν έχει προκαλέσει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κοινωνικών οργανώσεων, ομάδων πολιτών, φορέων της αυτοδιοίκησης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΗΦΑΑΜΕΑ

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία στο οποίο πηγαίνει το παιδί της η 43χρονη σημειώνει: «Το Δ.Σ. και οι γονείς του ΚΗΦΑΑΜΕΑ Χανίων θέλουμε να γνωστοποιήσουμε δημόσια ότι στηρίζουμε την Ζ.Κ. μητέρα παιδιού με πολλαπλές αναπηρίες που φιλοξενείται στο κέντρο μας και ταυτόχρονα διαμαρτυρόμαστε εντόνως για τη κράτησή της που αφορά δικάσιμη η οποία εκκρεμούσε ερήμην της για παράβαση του Κ.Ο.Κ. αρκετά χρόνια πριν. Επίσης διαμαρτυρόμαστε για τον τρόπο με τον οποίο η δικαιοσύνη εξαντλεί την αυστηρότητα της σε μια μητέρα η οποία στηρίζει μόνη της τη μονογονεϊκή της οικογένεια και τα δύο παιδιά της, το ένα εκ των οποίων χρειάζεται αδιάκοπα τη φροντίδα της. Ευελπιστούμε στη δίκαιη αντιμετώπιση της από την ελληνική δικαιοσύνη και την κοινωνική ευαισθησία την οποία απαιτεί η κατάσταση. Αναμένουμε την άμεση αποφυλάκισή της.»

 

 

Πηγή : xaniotikanea

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook