Χανιά | Προβολή και συζήτηση για το περιβάλλον

χανιά-προβολή-και-συζήτηση-για-το-περι-112965

kpe-vamouΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΚΠΕ) Βάμου, στα πλαίσια των Δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», Άξονας Προτεραιότητας 7, Υποέργο 2, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς πόρους, διοργανώνει Δράση Ευαισθητοποίησης Ενηλίκων, με Κινηματογραφική Προβολή και συζήτηση, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, από τις 6 έως τις 8 μμ, στον κινηματογράφο «Αττικόν» στα Χανιά.

Θέμα της προβολής, που επιμελήθηκαν ο Δρ Αρτέμης Αθανασάκης, καθηγητής Περιβαλλοντικών Επιστημών και ο π. Ευάγγελος Η. Μαρκαντώνης, Καθηγητής Χημείας και Master Παιδαγωγικών, είναι:

«Το χαμόγελο της αβύσσου: Ένα μουσικοποιητικό οδοιπορικό στοχασμού, προβληματισμού και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον»

Το «Χαμόγελο της αβύσσου», διασυνδέοντας τις σχέσεις οικονομίας, οικολογίας, πολιτικής και Παιδείας με ζητήματα και προβλήματα της ελληνικής και πλανητικής κοινωνίας, συνιστά ένα μουσικο-ποιητικό οδοιπορικό υπαρξιακού στοχασμού, προβληματισμού και ευαισθητοποίησης, το οποίο ενιαιοποιεί τον ποιητικό λόγο με τη μουσική ευαισθησία και την εικονική αναπαράσταση εννοιών, στάσεων, συμπεριφορών, αξιών και μηνυμάτων.

Η προβολή και η συζήτηση είναι ανοιχτή σε όλους, χωρίς εισιτήριο και μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όσοι το επιθυμούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook