Χανιά | Προβλήματα στους αγροτικούς δρόμους σε όλο σχεδόν το Ανατολικό Σέλινο & Κίσαμο

χανιά-προβλήματα-στους-αγροτικούς-δρ-108053

xalaziΣοβαρότατα προβλήματα στο αγροτικό οδικο δίκτυο στο δήμο Κανδάνου Σελίνου προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία.

Όπως είπε στο zarpa.gr ο αντιδήμαρχος Σελίνου κ. Βιτωράκης προβλήματα έχουν προκύψει σχεδόν σε ολόκληρο το Ανατολικό Σέλινο και συγκεκριμένα στις κοινότητες Ροδοβάνι, Σκάφη , Καμπανός, Κουστογέρακο, στην Πέτρα Σελί, αλλά και σε άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα η έντονη νυχτερινή χαλαζόπτωση και η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε κατολισθήσεις σε αρκετά σημεία του αγροτικού δίκτυο στις παραπάνω περιοχές με αποτέλεσμα οι δρόμοι σε κάποιες περιπτώσεις να μην είναι προσπελάσιμοι.

Σοβαρά προβλήματα επίσης έχουν προκληθεί και στην ελαιοκαλλιέργεια, με αποτέλεσμα η ήδη μειωμένη παραγωγή να δεχθεί ένα ακόμα πλήγμα.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpa.gr ο προϊστάμενος ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων, σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στον δήμο Κισάμου, και συγκεκριμένα στο αγροτικό και δημοτικό δίκτυο στο Σιρικάρι, στον Κάμπο Σφηνάρι αλλά και στο οδικό δίκτυο για τα Εννιά Χωριά.

Σημειώνεται πως το τμήμα ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων απευθύνει έκκληση στους Χανιώτες που θα μετακινηθούν το προσεχές τριήμερο όπου αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook