Χανιά | Πολεμικά νατοϊκά πλοία ανοιχτά του Πλατανιά | Photos

χανιά-πολεμικά-νατοϊκά-πλοία-ανοιχτά-105090

036 035Πολεμικά νατοικα πλοία  βρίσκονται από το πρωί ανοιχτά του Πλατανιά.

032Το όλο γεγονός της παρουσίας των πολεμικών πλοίων έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της συγκεκριμένης τουριστικής περιοχής καθώς δεν είναι και από τα πλέον συνηθισμένα φαινόμενα η παρουσία ενός τέτοιου αριθμού πολεμικών σκαφών στο συγκεκριμένο θαλάσσιο χώρο.

PLA 3Σημειώνεται πως το γραφείο τύπου του Λιμενικού δεν έδωσε μετά από σχετική επικοινωνία του zarpa.gr κάποια απάντηση για την παρουσία των πλοίων στη συγκεκριμένη περιοχή.

PLA 5

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr τα συγκεκριμένα πολεμικά σκάφη, πλέουν στη συγκεκριμένη περιοχή για τις ανάγκες νατοϊκής άσκησης.

 

One thought on “Χανιά | Πολεμικά νατοϊκά πλοία ανοιχτά του Πλατανιά | Photos

  1. Εγώ πάντως με τη ΝΑΤΟϊκή αρμάδα νιώθω μια ασφάλεια ρε παιδιά.
    Η εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία πλέον είναι γεγονός και μάλιστα είναι εγγυημένες από τα κανόνια των ισχυρών μας Συμμάχων.
    Αν μάλιστα χρειαστεί οι Σύμμαχοι είναι έτοιμοι και για απόβαση προκειμένου να συνετίσουν κάποιους θερμοκέφαλους που ονειρεύονται την Δραχμούλα και την έξοδο της Εθνικά Υπερήφανης χώρας μας από την Ευρωζώνη και τον Δυτικό Πολιτισμό που με τόσο κόπο εδραίωσαν οι τοκοφλύφοι Γερμανοί εταίροι μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook